pokradena utakmica sudijskim odlukama, uskoro cemo se obratiti saopstenjem
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Steelers likes this post
penban likes this post
Peyton Manning and penban like this post
Bas se ne slazem sa ovim, pre svega zato sto se danas obrisala ta granica izmedju pocket i mobilnih QB koji ne znaju da bacaju.penban ::Lamar je po meni RB koji igra na QB i ne mogu se odupreti utisku da ne vredi taj novac koji mu se sprema.
Peyton Manning ::Bas se ne slazem sa ovim, pre svega zato sto se danas obrisala ta granica izmedju pocket i mobilnih QB koji ne znaju da bacaju.penban ::Lamar je po meni RB koji igra na QB i ne mogu se odupreti utisku da ne vredi taj novac koji mu se sprema.
Pogledaj kakve Lamar moze da izvuce pasove. Fali mu mozda malo osecaja na kracim pasovima, ali nista sto 2 dobra WR ne mogu da rese.
Njegov WR1 u vecini timova ne bi bio ni WR3. Koliko su samo brojke pale od kad se Bateman povredio, a ni on nije elitni..samo je solidan
To sto si ti boldovao se nije odnosilo na Lamara nego na Batemana.penban ::Peyton Manning ::Bas se ne slazem sa ovim, pre svega zato sto se danas obrisala ta granica izmedju pocket i mobilnih QB koji ne znaju da bacaju.penban ::Lamar je po meni RB koji igra na QB i ne mogu se odupreti utisku da ne vredi taj novac koji mu se sprema.
Pogledaj kakve Lamar moze da izvuce pasove. Fali mu mozda malo osecaja na kracim pasovima, ali nista sto 2 dobra WR ne mogu da rese.
Njegov WR1 u vecini timova ne bi bio ni WR3. Koliko su samo brojke pale od kad se Bateman povredio, a ni on nije elitni..samo je solidan
Upravo zato smatram da je RB na QB poziciji. Pazi npr Fildsa, koga znaš da nisam simpatisao, sa koliko osećaja više igra. Neću da ga poredim sa Tua i sa Hurtsom zato što imaju mnogo bolje okruženje od Lamara.
Opet, mislim da to nije njegova greška, već sistema koji je u Baltimoru. Možda da on ima Hilla, ili AJ Browna, možda bi bio precizniji ili imao više osećaja.
A vraćam se opet na to, da on ne vredi novac koji će dobiti, jer će se ako njemu daju tolike pare u Baltimoru ugrobariti.
penban likes this post
niko32 ::Novi Cam Newton, ništa više od toga.
Peyton Manning likes this post
kb8 likes this post
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu