obojica su spektakularni, i ja licno smatram da je Allen na istom nivou, aludirao sam na MJ zbog lucidnosti u clutch momentima
podseca me ma Air jordana
podseca me ma Air jordana
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
penban likes this post
Razlozi?Zver ::Peyton Manning ::Najbolji, niko mu nije ni blizu..Miki HOF ::Mahomes je MJ23 NFL-a, ne znam kako drugačije da ga ispoštujem...
Objektivno, argumenti u njegovu korist su prejaki, ali svejedno, da sam HC ili GM i da mogu da biram, uzeo bih Alena pre njega.
Peyton Manning likes this post
Peyton Manning likes this post
penban ::Ali opet je bilo lepo gledati Tomu u prajmu
kb8 ::I sad je dobio nasljednika u vidu Zappe...
Ni blizu kao Rodzersa, na primerpenban ::Ali opet je bilo lepo gledati Tomu u prajmu
Peyton Manning ::Razlozi?Zver ::Peyton Manning ::Najbolji, niko mu nije ni blizu..Miki HOF ::Mahomes je MJ23 NFL-a, ne znam kako drugačije da ga ispoštujem...
Objektivno, argumenti u njegovu korist su prejaki, ali svejedno, da sam HC ili GM i da mogu da biram, uzeo bih Alena pre njega.
Tek mi je to nejasnoZver ::Peyton Manning ::Razlozi?Zver ::Peyton Manning ::Najbolji, niko mu nije ni blizu..Miki HOF ::Mahomes je MJ23 NFL-a, ne znam kako drugačije da ga ispoštujem...
Moja subjektivnost najviše. Mnogo više gotivim Alena od Patrika.
Brady je najclutch QB ikad, i to niko nije ni blizu. Da ti zivot zavisi od poslednjeg drivea na mecu, biras njega bes razmisljanja.Miki HOF ::pa o tome se radi, Brejdi nikad nije bio na ovakvom nivou igre
Brejdi je samo most accomplished QB ever...u smislu pobeda i trofeja
Niger iz huda likes this post
penban likes this post
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu