NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

New York Giants

+13
Mos Def
Niger iz huda
Steelers
niko32
mardok
KPGS
Zver
kb8
SymphonyX
NYG
Peyton Manning
dr.dule
Miki HOF
17 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 31, 32, 33

Ići dole  Poruka [Strana 33 od 33]

801New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 09:46

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Da sumiramo, vi ste najurili Barkleya, tj. niste mu dali pare jer ste se istresli za Blentu i onda nekoliko mjeseci poslije Barkley ubiva u dresu Orlova a Blento najuren s hrpom dolara u džepu...

Nemrem se sjetit u nekoj bližoj i malo daljoj prošlosti za jače poteze od ovih majkemi...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

802New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 09:49

Zver

Zver
VIP
VIP

Dodaj tu još onog sejftija McKinney što je u GB legit DPOY kandidat, a naš GM mu, pogađaš, nije hteo dati pare.

...Sa Vajominškog Univerziteta

kb8 and Peyton Manning like this post

803New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 09:52

Zver

Zver
VIP
VIP

NYG ::Ma matori malo serenda. Tvrdi pazar, glumi ludilo.
Nego, jel mali uopšte vredi išta? Pretpostavljam da nije kalibar Daniels-a ili Caleb-a, ali valjda možemo od njega nešto očekivati.

Mada, uvek možemo ponuditi naš pik Jax-u za Lawrence-a, taman da oni imaju prva dva pika da rade šta hoće. Very Happy

Ako se mardok slaže. Very Happy

Najbolji igrači u klasi su RB sa Boise State Ashton Jeanty i Travis Hunter sa University of Colorado, lik koji legit igra i WR i CB.
To ti dovoljno govori o QB-ovima

804New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 10:03

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Piši kući propalo je dakle...

805New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 10:37

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Zver ::Navodno je Sanders Senior je napravio vrlo uzak krug franšiza u koje će pustiti Sandersa Juniora, i ako ga draftuje franšiza van tog kruga onda će Sanders Junior, da izvede Manning/Elwey salto sa ciljem da izboksuje to što želi.
Lično bih ga birao iz principa i iz prinicipa bi ga držao na rosteru dok ne shvati da je igranje bilo gde u NFL ipak bolje od rada na benzinskoj pumpi, Wallmartu ili prodavanja usisivača od vrata do vrata.
Da,da, sigurno Sandersov sin ima egzistencijalnih problema Very Happy

http://nfl.com/

806New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 10:38

NYG

Rookie
Rookie

Zver ::
Nego, jel mali uopšte vredi išta? Pretpostavljam da nije kalibar Daniels-a ili Caleb-a, ali valjda možemo od njega nešto očekivati.

Mada, uvek možemo ponuditi naš pik Jax-u za Lawrence-a, taman da oni imaju prva dva pika da rade šta hoće. Very Happy

Najbolji igrači u klasi su RB sa Boise State Ashton Jeanty i Travis Hunter sa University of Colorado, lik koji legit igra i WR i CB.
To ti dovoljno govori o QB-ovima

Da, sad sam video postove u drugoj temi za tog lika koji igra dve pozicije.

Znači, em što smo se zajeb... za igrače koje smo ostavili a koje smo pustili da odu, em smo pogrešili sezonu u kojoj smo se zajeb... Hahaha pa ovo nema nigde.

Univerzum nam vraća za ona 2 SB koja smo uzeli. I to debelo. Drugo objašnjenje nemam.

807New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 10:40

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Kazu da je Sanders vrlo precizan, da odlicno razume fudbal (jer je ceo zivot okruzen time), itd

Da nije klasican crni QB, mesavina QB/Rb. A i Ward je vise fokusiran na pas.

O Ewers i Milrou ne znam nista, a Beck je valjda Josh Allen gradja i tip QB

Za ostale nisam ni cuo

NYG likes this post

808New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 10:46

Zver

Zver
VIP
VIP

Peyton Manning ::
Zver ::Navodno je Sanders Senior je napravio vrlo uzak krug franšiza u koje će pustiti Sandersa Juniora, i ako ga draftuje franšiza van tog kruga onda će Sanders Junior, da izvede Manning/Elwey salto sa ciljem da izboksuje to što želi.
Lično bih ga birao iz principa i iz prinicipa bi ga držao na rosteru dok ne shvati da je igranje bilo gde u NFL ipak bolje od rada na benzinskoj pumpi, Wallmartu ili prodavanja usisivača od vrata do vrata.

Pa dobro...onda nek se izležava kući i živi na tatin račun čitav život. Srpski san... a ne menja nimalo ono što sam hteo da kažem.

kb8 likes this post

809New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 10:51

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Zver ::
Peyton Manning ::

Pa dobro...onda nek se izležava kući i živi na tatin račun čitav život. Srpski san... a ne menja nimalo ono što sam hteo da kažem.
Iz mog ugla menja, jer je jako nerealno govoriti o "benzinskoj pumpi, Wallmartu ili prodavanja usisivača od vrata do vrata" za bilo koga ko dodje na taj nivo koledz fudbala, plus ima ogroman marketinski potencijal itd.

Jer ta prica draftovacu ga iz principa da bi sedeo na klupi nema bas nikakvog smisla ni za jednu stranu niti se ista time dokazuje. Nije NFL vojna baza...

810New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 10:55

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Nije vojna baza al vala nije ni prčija kojekakvih Maninga, Sandersa i inih...

Ja kad vidim ta uvjetovanja i ina sranja a još nisu ni došli u Ligu, ja bi ih na Goli otok poslo da prave prašinu za početak...

811New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 10:56

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

I ja bih Vesnu Zmijanac...

812New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 10:57

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Ja ne bi, hvala...

Al da bi uveo reda tamo di se red mora uvest, to bi svakako...

Zver likes this post

813New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 11:09

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

kb8 ::Ja ne bi, hvala...
Laughing

814New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 11:17

Zver

Zver
VIP
VIP

Ništa onda...nek se ukine draft pa nek koledž igrači potpisuju kao slobodni agenti.

Draft postoji sa razlogom, i kontam da je u interesu i lige i svih franšiza da se taj tip ponašanja od strane igrača koji dolaze sa koledža spreči.

Walt Deezna likes this post

815New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 11:28

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

NIL deals na koledzu ce jos vise otezati poziciju timova u pregovorima sa elitnim rukijima

816New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 11:35

Zver

Zver
VIP
VIP

Šta bi ti uradio da si recimo menadžer ili vlasnik ekipe koja očajnički treba QB, drugih kvallitetnih nema na draftu ili su već otišli sa board-a, a ovaj hoće da izigrava Elwey-a ili Iliju. Rekao dobro, jebiga, draftovaću WR ili Edge, a ovaj neka ide gde hoće, ili ga svejedno draftovao pa krenuo u rat na način kako sam opisao.

817New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 11:40

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Zver ::Šta bi ti uradio da si recimo menadžer ili vlasnik ekipe koja očajnički treba QB, drugih kvallitetnih nema na draftu ili su već otišli sa board-a, a ovaj hoće da izigrava Elwey-a ili Iliju. Rekao dobro, jebiga, draftovaću WR ili Edge, a ovaj neka ide gde hoće, ili ga svejedno draftovao pa krenuo u rat na način kako sam opisao.

Prva opcija, draftovao nesto drugo i pojurio veterana i/ili cekao Manninga naredne godine.

Prevelik leverage danas imaju mlade zvezde da bih se upustao u taj rat, a cak i da ga dobijem, pitanje kako ce igrati u sredini u kojoj ne zeli, gde ga pola publike ne voli, itd

818New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 11:48

Zver

Zver
VIP
VIP

Dobro, to je OK argument. Ali svejedno mislim da bi jedan ili dva tako "izgubljena rata" za rukije značilo da će svaki sledeći sve teže i teže da se odlučuje na tako nešto.

Inače, ovo nema veze sa Giantsima, koliko sam ja shvatio Mara ne želi apsolutno ništa sa tim tipom personalitija na poziciji QB. Jebiga, za njega je Blento idealan prototip QB za Giantse...ćuti, vredno radi, van terena ne znaš da postoji, uvek kaže ono što treba da se kaže, jedini problem što ne zna da igra poziciju.

Peyton Manning likes this post

819New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 12:02

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Zver ::Dobro, to je OK argument. Ali svejedno mislim da bi jedan ili dva tako "izgubljena rata" za rukije značilo da će svaki sledeći sve teže i  teže da se odlučuje na tako nešto.

Inače, ovo nema veze sa Giantsima, koliko sam ja shvatio Mara ne želi apsolutno ništa sa tim tipom personalitija na poziciji QB. Jebiga, za njega je Blento idealan prototip QB za Giantse...ćuti, vredno radi, van terena ne znaš da postoji, uvek kaže ono što treba da se kaže, jedini problem što ne zna da igra poziciju.
Sigurno si upravu, ali ogromne su pare u igri, pitanje da li i jedna fransiza zeli da bude ta koja ce na svoju stetu isterati situaciju.

Haha da,da, super je Jones osim sto je los QB Very Happy

820New York Giants - Page 33 Empty Re: New York Giants Juče u 12:17

kb8

kb8
Moderator
Moderator

A dobro, potejto, potato, tako i Blento, neš ti što je loš QB, kad je sve drugo top...

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 33 od 33]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 18 ... 31, 32, 33

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu