Ihaj...
Ko što rekosmo, kad nemre gore, ono bude još gore...
Ko što rekosmo, kad nemre gore, ono bude još gore...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Steelers likes this post
Peyton Manning ::Svi su mi ok, samo me ne zanima toliko da slusam o NFL. A imamo i forum..
Viskovic i Govedarica top poznaju tenis, pametni i odmereni ljudi su..
Peyton Manning likes this post
Agelast je odilcan, bas svakakvih gostiju ima.Peyton Manning ::Nisu losi ni ovi SK podcasti o NFL i MotoGp, al ne stizem redovno da ispratim.
Redovno samo Wish&Go i Agelast
Jeste, bar jedno 10 Agelast podcasta bih svakom preporucio.SymphonyX ::Agelast je odilcan, bas svakakvih gostiju ima.Peyton Manning ::Nisu losi ni ovi SK podcasti o NFL i MotoGp, al ne stizem redovno da ispratim.
Redovno samo Wish&Go i Agelast
Ovo je era podcasta definitivno nego covjek ne moze da stigne da poslusa ni deseti dio.
Jasno je to meni, nego mi se ovo vise dopada.SymphonyX ::TV je vise boom/boom koncept. 3-4 sata je predugo za takav medij.
Steelers likes this post
Meni je Erceg najbolji. Mozda sam pristrasan jer pratim F1 ali ima energiju, prati ti se utakmica uz njega. Pa i kad nesto ne zna, makar rezonuje normalno, ne lupa kao ostali.Peyton Manning ::Uvek gledamo samo GamePass tako da uopste ne znam kako prenosi NFL..
Ali je zato za MotoGp sjajan..ima opsirno znanje..to mu i jeste primarni sport valjda
Steelers likes this post
https://youtu.be/pExcnPciXxk?t=716The Bad Man ::Pretpostavljam da je Miksa iritantan jer navija za Ravense
KPGS cini mi se..SymphonyX ::Ko je spominjao da je kupio Amazon fire stick?
Sjecam se da sam vidio negdje post, ali zaboravih odmah da pitam.
Niger iz huda likes this post
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu