Palermo ::Kropuj sliku, zauzima pola stranice na forumu.
Evo, valjda je sad okejj
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
Palermo ::Kropuj sliku, zauzima pola stranice na forumu.
Palermo likes this post
Palermo ::Ćurani, a ne Seahawks
False start na 4th & 1 i sad će još i da izgube.
Peyton Manning ::U NFL je sve moguce, na primer pobeda Jetsa protiv Ramsa prosle godine, ali im ne dajem vise od 10% sansi..
kb8 ::Pa nemoj gledat svoje, gledaj druge i uživaj u footballu jer ima stvarno finih tekmi...
TitansFan likes this post
mardok ::kb8 ::Pa nemoj gledat svoje, gledaj druge i uživaj u footballu jer ima stvarno finih tekmi...
A bas sam se radovao sezoni sa Lorensom.
Neke preporuke, kojem klanu se prikloniti.
Jer od ekipa koje gotivim NYG su jos vece sranje.
Jedino ako će živeti 200 godinamardok ::kb8 ::Pa nemoj gledat svoje, gledaj druge i uživaj u footballu jer ima stvarno finih tekmi...
Moj savet( kao čoveka koji je promenio tim koji podržava iz nužde ) je podržavaj te Jagse pa kud puklo da puklo, a jednom će probiti led.
TitansFan ::
Moj savet( kao čoveka koji je promenio tim koji podržava iz nužde ) je podržavaj te Jagse pa kud puklo da puklo, a jednom će probiti led. Pogotovo sada mislim da će cela ekipa oko Lorensa da radi "re-building" i ko zna, možda ćemo već sledeće sezone gledati neke mnogo opasnije i bolje Jaguare, ali poenta je biti uz ekipu i kad je sr*nje i kad je dobro. Okej, možda sam vas već sve umorio i počeo da filozofiram, ali imao sam neku potrebu ovo da ispišem ahaha, sad ostaje samo da se čeka taj WEEK 3
The Bad Man ::Mislim da su najveci mucenici ipak stacionirani u Detroitu
Peyton Manning and Zver like this post
Idi na stranu : 1, 2, 3
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu