Aj da "bacim" i ja jedan komentar posle nekog vremena, uoči kick offa mečeva u 19:00h krenuću redom.
Cowboys @ Buccaneers
-očekivana pobeda Bucsa, ali iznenađujuće dobra partija Cowboysa, rezultat tome je možda i neuigranost Bucsa, WEEK 1, šta da se radi
Eagles @ Falcons
-favorit je domaća ekipa, medjutim, nešto meni miriše da bi ovde Eaglesi uz novog QBea mogli da iznenade, svakako ćemo videti
Steelers @ Bills
-Očekujem dobar meč, nadigravanje, pobedu Billsa, i ako mi je kvota na Steelerse nerealno visoka, vredi probati
Jets @ Panthers
-Pobeda Panthersa se očekuje, ali videćemo mogu li Jetsi nešto više konačno ove sezone
Vikings @ Bengals
-Pobeda Vikingsa je u vazduhu, može li Burrow da dokaže suprotno, opet ostaje standardna reč, videćemo
49ers @ Lions
-Pobeda 49ersa
Jaguars @ Texans
-Ako Texansi i pobede koju ove sezone, to se može upravo sada desiti, kasnije, čisto sumnjam, videćemo i 1st pick u akciji
Seahawks @ Colts
-favorit Seahawks, alii..Coltsi deluju mnogo zapostavljeno
Cardinals @ Titans
-Pobeda Titansa, ali težak meč
Chargers @ Football team
-Možda i najnapetiji meč večeras, tipujem na Washington
Browns @ Chiefs
-poslastica fudbalska, ajmo reći Chiefsi, ali opet nerealno visoka kvota na Brownse za koje smatram da neće biti ni malo lak protivnik, čak naprotiv
Dolphins @ Patriots
-novi qb u Patsima videćemo šta može, Patsi znaju bar jednom godišnje da izgube od Miamia, a Tua i ekipa će možda večeras iznenaditi
Packers @ Saints
-vrhunski meč, spektakl u najavi, tipujem na Packerse
Broncos @ Giants
-Giantsi kao jedna od gorih ekipa ugotiće Denver, mislim da će ovo rezultovati porazom New Yorka
Bears @ Rams
-videćemo kako stvari funkcionišu u Bearsima, ali za sada Ramsi debeli favorit
Raiders @ Ravena
-Ravensi osiromašeni povredama i dalje su favoriti u ovom meču, medjutim, ne smemo zaboraviti da je Las Vegas prošle sezone pružao itekako zanimljive partije, i opet videćemo
.
Dame i gospodo izvinite na šturom opisu utakmica, vreme je da se svežemo i polećemo. Football is back, UpTitans !!!