Cenci ::Ramsi dobivaju ovo. Kažu Donald nikad napaljeniji!
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Cenci ::Ramsi dobivaju ovo. Kažu Donald nikad napaljeniji!
Peyton Manning likes this post
Rasha ::Bio sam u pravu, on je obican patak
To njegovo samo na koledzu moze da prodje.Cenci ::Koji je Lamar QBprevara. Treci playoff zaredom ispadaju zbog njega jer on ne zna baciti loptu.
Pa Donald DuckCenci ::Rasha ::Bio sam u pravu, on je obican patak
Na koga pucas???
On jeste veliki dio problema, ali su i tanki sa receiverima. Hitno im treba neki possesion receiver, previse home run tipova.Peyton Manning ::To njegovo samo na koledzu moze da prodje.Cenci ::Koji je Lamar QBprevara. Treci playoff zaredom ispadaju zbog njega jer on ne zna baciti loptu.
Za NFL je RB koji zna da baci. Kao kad igras wild cat sa nekim RB/WR koji je bio QB u HS pa donekle zna da baci.
Da, slazem se skroz. On ionako nije neki QB, jos ima sve ove speedstere. Treba mu neki krupan WR kao Mike Evans ili neki bas kvalitetan tipa Diggs. Go to guy.SymphonyX ::On jeste veliki dio problema, ali su i tanki sa receiverima. Hitno im treba neki possesion receiver, previse home run tipova.Peyton Manning ::To njegovo samo na koledzu moze da prodje.Cenci ::Koji je Lamar QBprevara. Treci playoff zaredom ispadaju zbog njega jer on ne zna baciti loptu.
Za NFL je RB koji zna da baci. Kao kad igras wild cat sa nekim RB/WR koji je bio QB u HS pa donekle zna da baci.
Lamar je to sto jeste, mozda malo napreduje, i imas obavezu da ga okruzis sa sto vise oruzja - Billsi npr. imaju daleko bolje skill pozicije. Gabriel Davis je sjajan potencijal, djeluje kao steal.
SymphonyX ::On jeste veliki dio problema, ali su i tanki sa receiverima. Hitno im treba neki possesion receiver, previse home run tipova.Peyton Manning ::To njegovo samo na koledzu moze da prodje.Cenci ::Koji je Lamar QBprevara. Treci playoff zaredom ispadaju zbog njega jer on ne zna baciti loptu.
Lamar je to sto jeste, mozda malo napreduje, i imas obavezu da ga okruzis sa sto vise oruzja - Billsi npr. imaju daleko bolje skill pozicije. Gabriel Davis je sjajan potencijal, djeluje kao steal.
SymphonyX ::Brown, Snead, Boykin, Duvernay - morace to da unaprijede jer postaje jasno da ovako ne ide.
Jesu ostali bez Stanleya i Boylea koji su im bitni za sistem, ali svi su naceti u ovom periodu godine.
The #Saints are not likely to have QB Taysom Hill (knee) or RB Latavius Murray (quadricep) vs the #Bucs, per me and @SlaterNFL. Both practiced only on Friday and were listed as questionable.
— Ian Rapoport (@RapSheet) January 17, 2021
SymphonyX ::Mogu da mu unaprijede igru, koliko su to receiveri uopste sposobni. Ova eksplozija Allena je dijelom zasluga Diggsa i Beasleya.
Ja sam od pocetka mislio da ce on biti idealan fit. Tj gde god gde ce biti clear cut WR1. Sjajan je WR u svakom pogledu.mardok ::SymphonyX ::Mogu da mu unaprijede igru, koliko su to receiveri uopste sposobni. Ova eksplozija Allena je dijelom zasluga Diggsa i Beasleya.
Ali Diggs jeste stvarno klasa WR, bio sam skeptican, ali on stvarno igra.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu