ma izaci ce 100%, u trendu je treba unovciti
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
BasBetis ::Nije im prvi put da se "samoubijaju" na ovaj način, tako da i ta priča oko tankovanja mi ne pije vodu. Jednostavno su loši.
Blento ::BasBetis ::Nije im prvi put da se "samoubijaju" na ovaj način, tako da i ta priča oko tankovanja mi ne pije vodu. Jednostavno su loši.
Ovo nije stvar toga koliko si loš ili dobar. Ovo je svesno i namerno izgubljena/puštena utakmica.
Pazi, da ja svom tati objasnim pravila, par taktičkih caka i pustim ga da odgleda par utakmica, čovek bi znao da kad braniš hail mary ne šalješ blic i ne ostavljaš risivera koji trči 40 jardi 4.2 sekundi samog sa kornerom sumnjivog kvaliteta.
Svima je jasno da čovek koji je DC u ligi nekih 20 godina zna kako se treba braniti u datoj situaciji, i svima je jasno zašto se nije tako branio.
To sam i ja pomislio. A play pre toga ih je isto tako Agolor pretrcao, ali los pas CarraBlento ::BasBetis ::Nije im prvi put da se "samoubijaju" na ovaj način, tako da i ta priča oko tankovanja mi ne pije vodu. Jednostavno su loši.
Ovo nije stvar toga koliko si loš ili dobar. Ovo je svesno i namerno izgubljena/puštena utakmica.
Pazi, da ja svom tati objasnim pravila, par taktičkih caka i pustim ga da odgleda par utakmica, čovek bi znao da kad braniš hail mary ne šalješ blic i ne ostavljaš risivera koji trči 40 jardi 4.2 sekundi samog sa kornerom sumnjivog kvaliteta.
Svima je jasno da čovek koji je DC u ligi nekih 20 godina zna kako se treba braniti u datoj situaciji, i svima je jasno zašto se nije tako branio.
NFL Fans Serbia » NFL zona » AFC » AFC East » New York Jets
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu