Kako je krenulo kad Jetsi trejduju za Love-a tamo neke 2033 ima da polomi obe noge dok izlazi iz zgrade posle potpisivanja ugovora
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ma da, bas ocigledno biloMiki HOF ::evo sad gledam snimak kako mu list skocio na gore kad pokidao ligament
kb8 likes this post
Brady zaista ima drugaciji mentalitet, rasteze ga ona prevara Guerrero.Peyton Manning ::Godine jesu prepreka, ali da je npr Brady u pitanju, verovao bih u povratak.
Ovako nisam siguran. ARod ima drugaciji mentalitet
Peyton Manning likes this post
Zver ::Obećao sam danas....
https://www.captiongenerator.com/v/2292549/hitler-besni-zbog-povrede-arona-rodzersa
kb8 and Peyton Manning like this post
Ma da, niko ne zeli da tako zavrsi karijeru, posebno HOF karijeru i to u novom timu.markosto ::NFL.com
Aaron Rodgers 'heartbroken' after season-ending Achilles injury, vows return: 'I shall rise yet again'
markosto likes this post
Peyton Manning and markosto like this post
markosto likes this post
markosto likes this post
Zavisi koliko brzo zarasta, radio sam sa bivsim sportistom, koji je godina AR, i vratio se normalnom hodu posle manje od 3 meseca, i to u nasim uslovima, 1 terapija i vezbe dnevno, bez hemije i sl.Peyton Manning ::Vidim da ARod kaze da ce mnoge iznenaditi brzinom oporavka i da nije nemoguc cak ni PO.
Mislim da to nema sanse, ali svakako je jasno da ce se vratiti, nema nista od kraja karijere.
Peyton Manning likes this post
Peyton Manning ::Vidim da ARod kaze da ce mnoge iznenaditi brzinom oporavka i da nije nemoguc cak ni PO.
Mislim da to nema sanse, ali svakako je jasno da ce se vratiti, nema nista od kraja karijere.
NFL Fans Serbia » NFL zona » AFC » AFC East » New York Jets
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu