a hoce li biti dovoljno za brata Lamara i ekipu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Steelers likes this post
Steelers ::nemoj se previse nasladjivat, navijas za ekipu polupanih mentola, brzo ce doci na svoje
Peyton Manning likes this post
ista je prica bila samo za Meta Kanadu prosle sezone - treba ga pustiti cijelu pa donijeti odluku. bio je los koordinator i prosle i na otvaranju ove i opet ga ne pocerase.Peyton Manning ::Mislim da treba pusiti Picketta celu sezonu, pa onda videti da li razmatrati druge opcije..
Slazem se i ja sam protivnik toga kad GM nece da prizna da je pogresio pa drzi igraca 100 god.Steelers ::ista je prica bila samo za Meta Kanadu prosle sezone - treba ga pustiti cijelu pa donijeti odluku. bio je los koordinator i prosle i na otvaranju ove i opet ga ne pocerase.Peyton Manning ::Mislim da treba pusiti Picketta celu sezonu, pa onda videti da li razmatrati druge opcije..
Tako mislim i za Piketa, dobio je sansu prosle, treba da dobije i ove na 5-6 utakmica. svakako bolju opciju nemamo. ali ako se pokaze da ce uvijek biti prosjecan ili solidan starter i nista vise od toga, treba odmah i bez zadrzavanja traziti novog qb.
protivnik sam one NYG mantre draftovo si ga, sad treba da se trpi 100 godina. prosjeci nam ne trebaju, samo vrhunski igraci. probas, vidis koji su mu limiti, ako ne moze biti vrhunski trazis novo.
Steelers likes this post
kb8 likes this post
Steelers likes this post
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu