ko ne bi voleo Henry-a u svojoj ekipi?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Slazem se za Kamaru, ali trenutno mi je najzanimljiviji za gledanje Cook. Kakvo ubrzanje ima covek, a nije klasican speedster pa da ga je lako slomiti.Steelers ::Ovo kolo je ipak obiljezio Kamara sa 6 tacdauna. kakva partija.
Koliko je zanimljiviji za gledati od vecine raning bekova
Derik Henri je npr. klasicni traktorista, buldozer, koji ide naprijed kakvi se najbrze trose. Tacno znas da koliko god monstruzonu sezonu imao da ce imati kratak vijek trajanja, nesto kao Eliot. Le Vion Bel je u svom prajmu bio umjetnik, bukvalno plesao sa strpljivim trcanjem, oslanjajuci se na sjajnu OL i cekajuci da mu se otvori prostor.
A Kamara je nesto izmedju i taj spoj mi se bas svidja, prezanimljiviv mi je uvijek za gledanje.
Steelers likes this post
SymphonyX ::Moguce da si u pravu, Ravensi ce svakako nekoga da istresu iz gaca u wild card weeku. Mogu lako to biti Billsi, zavisno od seedinga.
igrate vi u PO modu sve do plejofa, onda izadje na vidjelo sva limitiranost Rejvensa. tacnije Lamara 0-2 plejof skor, sa bacene 3 intersepcijeOl' Dirty Bastard ::Ja sam isto tako uveren u to da cemo nekoga nategnit u WC zato sto mi vec igramo zadnja 3 meca u PO modu a sve protiv laganih protivnika taman da se natempira forma. Voleo bi Stilersi da odmaraju zadnje kolo pa onako odmorne da ih napenalimo
Ima i manje y i manje TD od obojice.Blento ::Kad pogledaš overall statse tokom sezone, njegovi su tu negde sa onim od Rodžersa i Mahomesa, ali ga svejedno niko ne spominje kao MVP.
Jel biras destinaciju polako?Bizon ::Gde ste majstori, super bolovi, rekorderi? Ima li vas jos? Ha ha ha...
Hahaha... To se zena pita, takav je dogovor... Maldivi neki se pominju.Peyton Manning ::Jel biras destinaciju polako?Bizon ::Gde ste majstori, super bolovi, rekorderi? Ima li vas jos? Ha ha ha...
Gledaj da bude sto pre, sad je svuda jeftinoBizon ::Hahaha... To se zena pita, takav je dogovor... Maldivi neki se pominju.Peyton Manning ::Jel biras destinaciju polako?Bizon ::Gde ste majstori, super bolovi, rekorderi? Ima li vas jos? Ha ha ha...
Ma plasim se da ne izbaksuziram ako unapred uplatim...Peyton Manning ::Gledaj da bude sto pre, sad je svuda jeftinoBizon ::Hahaha... To se zena pita, takav je dogovor... Maldivi neki se pominju.Peyton Manning ::Jel biras destinaciju polako?Bizon ::Gde ste majstori, super bolovi, rekorderi? Ima li vas jos? Ha ha ha...
TrecerazredneSteelers ::Digs izdominirao sinoc
Bizone ne leti prerano, ipak ste igrali protiv ispodprosjecne ekipe
Steelers likes this post
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu