Gledaj ti Steelerse i ovaj preokret, ne traci mi vrijeme provokacijama
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Bih radoSymphonyX ::Gledaj ti Steelerse
Vlado997 ::Zbog ovog ću morati ODB-u vrlo vjerovatno već prije drugog drugog termina čestitati pobjedu.mardok ::Adams kida prvo poluvreme za sad.
Niste se ni vi pokazali, bas ocaj od meca.Steelers ::Pravda!
Nema pobjede za ove vezare koje se provlace iz kola u kolo
kaznama su nas iskasapile sudije drugo poluvrijemeSymphonyX ::Niste se ni vi pokazali, bas ocaj od meca.Steelers ::Pravda!
Nema pobjede za ove vezare koje se provlace iz kola u kolo
SymphonyX ::Dobio je ofanzivnog gurua na 2 meca, stvarno veliki uzorak.
PO rezultati dokazuju genijalnost Kamare i Breesa i koliko vas dobro spasavaju svojim genijalnostima.
Ok, ovo je već ozbiljna diskusija i morao sam sačekati kraj utakmice da ti odgovorim. Nemoj da me pogrešno shvatiš, ali stvarno ne razumijem šta je tvoja poruka. Da su Sean i Drew precijenjeni jer su slabiji duo od Bilija i Tome? Pa to niko ne diskutuje. Između njih je 60ak pobjeda razlike. Plus PO uspijeh posljednje dvojice će biti jako teško nadmašiti, za bilo koga. Jednostavno ne razumijem poređenje. Sean se smatra jednim od najboljih trenera u ligi jer ima kontinuitet od 15 godina i jako dobar procenat pobjeda, kao i prsten i dosta dobrih utakmica u PO. Ali daleko od toga da je genije na nivou Bila jer niko nije. Svaki aktivni HC u poređenju sa Bilom će u neku ruku izgledati precijenjeno jer ga porediš sa najboljim svih vremena. Sean jeste pravi genije, ali kao playcaller i pogotovo kreator napada, gdje je zasigurno među najboljim svih vremena, sigurno i ponajbolji po nekima, prije svega jer je kroz sistem prošlo na stotine igrača a napad nikada nije imao osjetni pad u produkciji. Ali daleko od toga da je genije kao HC, jer da je genije, ne bi se Drew mučio godinama sa neoborivo lošim, užasnim ili istorijski užasnim odbranama. Upravo to je razlog zašto se Drew i Toma mogu porediti, ali to je totalno druga priča. Sve ostalo je reach.SymphonyX ::Brady i Bill imaju 6 SB-a iz 9 jebenih pokusaja.Steelers ::Ne zauzimam strane ali ajmo onda da kazemo da je neko u dvojcu Belicik-Brejdi precjenjen. Koji bude losiji ove sezone to je to haahhaahaSymphonyX ::Glavna poenta, neko je u dvojcu Payton - Brees ozbiljno precijenjen. "Jedan od najboljih QB-a svih vremena" ili "jedan od najboljih trenera lige". Rezultati to jasno pokazuju.
Podsjeti me koliko imaju Payton i Brees.
Sva sreća da ga nisam startovao u Keepersu... Da li je ovo bio jinx ili ne, stvarno nije bilo nikakve namjere.Ol' Dirty Bastard ::Vlado997 ::Zbog ovog ću morati ODB-u vrlo vjerovatno već prije drugog drugog termina čestitati pobjedu.mardok ::Adams kida prvo poluvreme za sad.
Ipak ovaj silovatelj te ostavlja u igri sa svojim presecenim loptama...
''napravio haos i nestao''SymphonyX ::Vlado nisi me razumio, uopste nisam spominjao ni Billa ni Bradya. To je podmetnuo Steelers po obicaju.
Vlado997 ::Sva sreća da ga nisam startovao u Keepersu... Da li je ovo bio jinx ili ne, stvarno nije bilo nikakve namjere.Ol' Dirty Bastard ::Vlado997 ::Zbog ovog ću morati ODB-u vrlo vjerovatno već prije drugog drugog termina čestitati pobjedu.mardok ::Adams kida prvo poluvreme za sad.
Ipak ovaj silovatelj te ostavlja u igri sa svojim presecenim loptama...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu