Znam takve filmove. U moderno vreme ih zovu "mini series" i daju se 8-10 puta po pola sata ( 45 minuta sa reklamama )
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::klodovik ::Peyton Manning ::Za treci moras da izdvojis jedan vikend, posto traje 6 sati...pa dva puta po 3h ili tako nesto...Miki HOF ::Oldboy gledao, koreanski klasik, mada mi se vise svidja I Saw The Devil (2010) iz tog zanra, kao i The Chaser (2008)
La Grande Bellezza, lep film, vizuelni biser.
treci nisam gledao
Da li vredi odvojiti toliko vremena...?
Naravno da vredi, ja sam ga tri puta gledao i planiram opet. Ne bih ga naveo medju najbolje filmove ikada da ne vredi
Ali u fotelji
Na festivalima je isao ceo - 6 sati. A na TV su ga pustili ili dva puta po 3h ili 4 puta po sat i po.
Nisam cuo za ovaj film, ali stavljam na listuSymphonyX ::Satantango kad smo kod maratona, sjajni Bela Tarr.
penban likes this post
Peyton Manning ::The Northman jedan od losijih filmova koje sam pogledao.
Peyton Manning likes this post
Miki HOF ::a od skorijih Once upon a time in Hollywood, batalio na 2/3 filma
penban likes this post
Miki HOF ::a od skorijih Once upon a time in Hollywood, batalio na 2/3 filma
I meni je taj film tezak za gledanje i pretenciozan, nisam mogao da ga zavrsim.Miki HOF ::jos jedan film koji ima dobre ocene a ja nisam mogo da ga zavrsim je Fear and Loathing in Las Vegas
Peyton Manning ::Killers of the Flower Moon me je prijatno iznenadio...ocekivao sam da ce biti bas predug ali drzi paznju i overall je stvarno odlican film
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu