videlo se juce koliko je Kris Dzons jak faktor. ako uspeju da obojicu smeste u salary onda su vrh menadzment.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Posle titule ce im svakako biti lakse da pregovaraju. A Jones je stvarno zverdr.dule ::videlo se juce koliko je Kris Dzons jak faktor. ako uspeju da obojicu smeste u salary onda su vrh menadzment.
Posle titule ce im biti teze da pregovaraju jer ce lik hteti bar Aron Donald pare...Peyton Manning ::Posle titule ce im svakako biti lakse da pregovaraju. A Jones je stvarno zverdr.dule ::videlo se juce koliko je Kris Dzons jak faktor. ako uspeju da obojicu smeste u salary onda su vrh menadzment.
Apsolutno vredi, 24god tek, a vec dve sezone fantasticanmillhouse ::ja bih bez problema dao pika prve runde za njega I platio ga 23+mil apy...
millhouse ::Oni vec imaju Hila na 15 mil za sledece tri godine.
Oba su bombe, al Sakira mi jemillhouse ::Nestvarno je dobra...toliko je seksipilna da je to brrrrr....
Naravno. Koliko god bio dobar Sherman, Revis je meni najbolji CB kog sam gledaoSteelers ::
ipak Darel Rivis zna po koju stvar o odbrani, nije samo uprazno peckao Sermana.
ima jos jedna jaka odbrana, suska se sa jos gorim napadomdr.dule ::pokazalo se da SF ima bulja DB liniju. jedina D koja je pravljena da zaustavi Mahomesa to je bila NE. e sada sto oni nisu bili u stanju da prodju ni Ten jer imaju jadan napad to je njihov problem.
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu