NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Wild Card Weekend

+14
niko32
The Bad Man
mardok
SymphonyX
Zver
Bizon
Mos Def
Pit Bull
BasBetis
Sirko
Peyton Manning
Steelers
Miki HOF
kb8
18 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 5 od 8]

101Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 04:58

niko32

NFL Player
NFL Player

Patsi jos tri dana da napadaju, nece ugurati td..

102Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 05:25

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

Palo rimsko carstvo

103Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 05:40

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

aferim

104Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 09:20

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

@Steelers
Zato sam toliko navijao da Ten udje pre Pitt u PO.
Jer su ozbiljan tim postalo od kad su bencovali Mariotu.
A Henry je sa druge planete

http://nfl.com/

105Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 09:21

KPGS

KPGS
VIP
VIP

Najlepsi poklon za Bozic, tomica PP (plavokosa placipicka) prdnuo u cabar!
Ne pomaze ni AVOCADO FROM MEXICO!
Julian Edelman nije se dovoljno nasmrkao, pa se ruke tresu kad hvata loptu!
Nova godina krenula bas lepo:
1. Raspad krava iz Texasa (Jerryja bere krasuljak i igra da otpustim HC ili ne celu nedelju)!
2. Arsenal konacno dobio utakmicu, i to jos Radnicki iz Manchestera!
3. Pad kremenjaca (finally)!
Zakljucak:
Nikom nije lepse neg je nam, samo da je tako svaki dan!Cool Cool Cool Cool Cool Cool

Poslednji izmenio KPGS dana Ned 05 Jan 2020, 09:22, izmenjeno ukupno 1 puta

106Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 09:22

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Sto se Hou tice, zaspao sam na HT i bas me iznenadio rezultat. Fantasticno su Bilsi igrali prvo poluvreme, mislio sam da Watson nece preziveti mec. Ali super, ono drvo ne mogu da smislim. Ima top poteze, kao onaj run i par dobrih pasova, al generalno...

107Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 10:56

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Debili Billsi mi usrali tiket, nabijem ih u 16-0 vodstvo...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

108Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 13:00

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Slabo nesto rodoljuba na forumu da prozbore koju pametnu...

109Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 13:06

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Prvo kukanje navijaca NE koje je bilo skroz opravdano.

110Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 13:08

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Dan koji ce ostati zlatnim slovima ispisan u istoriji foruma.

ajmo ODB napokon ti se ostvarila ona ''doso je i taj dan...''

Peyton Manning ::@Steelers
Zato sam toliko navijao da Ten udje pre Pitt u PO.
Jer su ozbiljan tim postalo od kad su bencovali Mariotu.
A Henry je sa druge planete
volim da mislim da bi i mi ovo uradili, pre svega jer je odbrana Tenesija zaustavila Patse

Wild Card Weekend - Page 5 Potpis

111Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 13:17

Zver

Zver
VIP
VIP

Mogo' bi Tenesi da napravi probleme i Baltimoru.

...Sa Vajominškog Univerziteta

112Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 14:06

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Blento ::Mogo' bi Tenesi da napravi probleme i Baltimoru.
Ako izgube sa manje od 10 razlike da se biju u guzicu. Nista specijalno nisu pokazali sinoc.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

113Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 14:22

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Imam osecajko da su se NFL i NHL dogovarali oko termina za naredni vikend. Onaj zanimljiviji mec u subotu iz NFCa u ranijem terminu kada nema nista od NHLa za razliku od sinoc, dok Baltimor i Tenesi igraju od 2 i 15 vec tada ima par zanimljivih meceva. Mislim NFL je uskladio svoje termine sa NHLom.

Zao mi je sto sam korisnik Lelekoma i sto ne mogu na TVu bez toga da pratim NFL, a hokej na kompu.

114Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 14:34

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Vjeruj da NFL ne mora nista da uskladjuje, NHL to radi. Razlika u rejtinzima je jasna kao dan.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

115Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 15:11

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Ma znam da u 99% situacija ne bi, jer su oni ti koji diktiraju i to mi je jasno.

Ono sto mi nije jasno zasto su potencijalno bolji mec stavili u ranijem terminu.

NHLu ovakav raspored stoji tipa od leta. Stekao sam utisak ko da su im malo izasli u susret.

116Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 16:08

Mean_Machine

Mean_Machine
NFL Star
NFL Star

Zadatak za fizičare i biologičare kako neko ne samo da preživi ovo, već ostane na nogama i baci pobednički pas?

117Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 17:18

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Sinoc je opet pokazano koliko se uspjesno trcanje samo po sebi ne odrazava na broj poena ekipe. Henry je preorao teren, a postogli su grandioznih 14 poena.
Zivo me zanima koja prica bi se servirala da su Patsi ugurali FG i dobili 16-14 - kako bi se opravdao besmisao price da je trcanje ''bitno''.

George Orwell

118Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 18:36

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

SymphonyX ::Sinoc je opet pokazano koliko se uspjesno trcanje samo po sebi ne odrazava na broj poena ekipe. Henry je preorao teren, a postogli su grandioznih 14 poena.
Zivo me zanima koja prica bi se servirala da su Patsi ugurali FG i dobili 16-14 - kako bi se opravdao besmisao price da je trcanje ''bitno''.

Kako to, pa mi oremo sve cele sezone i prvi po broju poena po utakmici. Tenesi da Henri nije imao onakav drugi deo sezone ne bi ni bio u PO. Ja ne mislim da je trcanje najbitnije al da je nebitno kao sto ti kazes to se ne slazem.

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

119Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 19:17

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Bukvalno bez Henrija ne bi bili u PO. Ne moze on da postigne 40 poena sam.
A Watson je stvarno cudo prirode. Svi samo pricaju o Mahomesu i Lamaru, a Watson nije uopste puno iza njih i dominirace godinama.

120Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 19:50

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

za koga navijati Minnesota ili NewOrleans

121Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 19:58

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Koja bomba Hila

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

122Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 19:58

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Vise je Peyton smorio sa ovim trik akcijama. tacno se zna kad Hill udje ide se na neko trcanje ili slicno

123Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 19:58

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Kamara :td:

124Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 20:03

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Steelers ::Vise je Peyton smorio sa ovim trik akcijama. tacno se zna kad Hill udje ide se na neko trcanje ili slicno
Demantovao te brzo Very Happy
Strasno je Hill oruzije, jer uglavnom ce trcati, al ima i ruku

125Wild Card Weekend - Page 5 Empty Re: Wild Card Weekend Ned 05 Jan 2020, 20:05

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Peyton Manning ::
Steelers ::Vise je Peyton smorio sa ovim trik akcijama. tacno se zna kad Hill udje ide se na neko trcanje ili slicno
Demantovao te brzo Very Happy
Strasno je Hill oruzije, jer uglavnom ce trcati, al ima i ruku

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 5 od 8]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu