Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
kb8 ::Kako vrijeme leti kad se dobro zabavljaš...
Blento ::
Druga najveća nepravda ikada se odnosi na razliku udaljenosti između, početka februara i septembra s jedne strane, i s druge strane između septembra i početka februara.
mislim da je ovo prvi put da je Baltimor prvi pred plejof?Ol' Dirty Bastard ::kb8 ::Kako vrijeme leti kad se dobro zabavljaš...
Da znas. A mogu ti reci mnogo cudan osecaj kad ti je ekipa #1 seed i jos odmaras zadnje kolo, ne mogu da se naviknem nikako. Imam osecaj da od kad pratim (znaci oko 10g) jedno tri ekipe imaju first round bye, Patsi Chiefsi i Denver i onda o tome ni ne razmisljam na pocetku sezone nego se nadam nekom uspehu preko WC runde.
Steelers ::mislim da je ovo prvi put da je Baltimor prvi pred plejof?Ol' Dirty Bastard ::kb8 ::Kako vrijeme leti kad se dobro zabavljaš...
Da znas. A mogu ti reci mnogo cudan osecaj kad ti je ekipa #1 seed i jos odmaras zadnje kolo, ne mogu da se naviknem nikako. Imam osecaj da od kad pratim (znaci oko 10g) jedno tri ekipe imaju first round bye, Patsi Chiefsi i Denver i onda o tome ni ne razmisljam na pocetku sezone nego se nadam nekom uspehu preko WC runde.
Pa da, toliko sportova je tu da zameni NFL. Tenis skoro cele godine, MotoGP od marta do novembra, zavrsnica NBA, leti razna svetska takmicenja.Ol' Dirty Bastard ::Blento ::
Druga najveća nepravda ikada se odnosi na razliku udaljenosti između, početka februara i septembra s jedne strane, i s druge strane između septembra i početka februara.
I mene to uvek nerviralo al u zadnje vreme i ne toliko, nekako sam se navikao na pauzu a i valjda mu to daje neku draz. Poredim recimo sa fudbalom, ako pratis kao ja Romu i Partizan pa to znaci da imas jedno dva meseca da ne gledas fudbal, vec u julu krecu kvalifikacije. Plus gomila utakmica svake nedelje vikend pa utorak-cetvrtak, kupovi, lige picke materine, previse je.
izdajniceSirko ::Voleo bih da titani pobede i udju u PO...
Btw billsi jako zajeban tim. Mogu napraviti probleme u PO
Ajde ajdeSteelers ::izdajniceSirko ::Voleo bih da titani pobede i udju u PO...
Btw billsi jako zajeban tim. Mogu napraviti probleme u PO
Ocekivano.Steelers ::Texans expected to rest several starters in their game vs. the Titans. Among key players who could be rested: Deshaun Watson, Laremy Tunsil, Bradley Roby, DeAndre Hopkins.
Bile lazove, ugledaj se na Reksa Rajana
Ol' Dirty Bastard ::Sta radi GB
A sad i oniMiki HOF ::Ol' Dirty Bastard ::Sta radi GB
opa, 3 poena pa ti vidi
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu