I niko nece da ponudi nista za 30-og pika?
PHI 53+57
WAS 46+76
ATL 45+79
NE 56+64
PHI 53+57
WAS 46+76
ATL 45+79
NE 56+64
Poslednji izmenio millhouse dana Čet 21 Mar 2019, 11:51, izmenjeno ukupno 1 puta
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Poslednji izmenio millhouse dana Čet 21 Mar 2019, 11:51, izmenjeno ukupno 1 puta
Mean_Machine ::p.s. Svaka čast Steel tebi i Duletu za organizaciju i cimanje oko ovog mock drafta.
Rams i Pats nece sigurno, jedino neko iz druge.millhouse ::I niko nece da ponudi nista za 30-og pika?
Simmonsa sam htiomillhouse ::E sad bi ti capio Fanta samo zato sto neces da se trejdujes.
Kad je Pro Day za Ohio uopste? Sjecam se da je millhouse rekao da nije blistao na combineu.Steelers ::Dre'Mont Jones bi mogao biti steal
Cenjkas se? Hmm...ili je to NE.SymphonyX ::Imam 200 pikova u tom rangeu, a uzeo bi Fanta iako ne volim te prdavce od TE koji ne znaju blokirat.
Mislim da je cifra za draft oko 8 mil...SymphonyX ::Oko 3 miliona ce trebati za pikove, plus kicker.
Vjerovatno ce neko potpisati ekstenziju do drafta.
Kad se primijeni rule 51 i skinu minimalci umjesto kojih upadaju pikovi, onda izadje nesto preko 3M.mardok ::Mislim da je cifra za draft oko 8 mil...SymphonyX ::Oko 3 miliona ce trebati za pikove, plus kicker.
Vjerovatno ce neko potpisati ekstenziju do drafta.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu