Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
NFL Fans Serbia
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
SymphonyX ::Gost je od ove cetvorice najbolji kicker, koji crni Zuerlein.
SymphonyX ::Goff je bio fenomenalan u zavrsnom driveu, svaka mu dala. Liga vjerovatno bali nad mogucnoscu da Ramsi i Chiefsi igraju SB.
U obliku Majka Pereire i ekipe?dr.dule ::Prljavima se opet vratila senka Favra veceras.
Vlado997 ::Probaću da budem što objektivniji, da sam neutralan fan stvarno ne bih imao obraza da navijam za Remse u SB. Ne znam kako bi iko.
Tom Brady walked into the Patriots facility this week and called himself the “baddest motherf--ker on the planet,” per @MikeGiardi pic.twitter.com/9iKnfYFF3H
— Bleacher Report (@BleacherReport) January 20, 2019
Vlado997 ::Probaću da budem što objektivniji, da sam neutralan fan stvarno ne bih imao obraza da navijam za Remse u SB. Ne znam kako bi iko.
Zona, nema potrebe da se taj plej uopšte objašnjava.Zona do trona ::Ovo je klasican primer gde sudije nisu htele da kazna odluci utakmicu,a prekrsaj je bio kao kuca!
DB okrenuo ledja lopti,zalece se kacigom u kacigu u hvataca,a da lopta nije jos dospela.
Krivo mi jer način na koji smo izgubili je, po meni, očigledno i providno guranje onoga za čime NFL slini, a to je još jedan sukob Mahomesa i Goffa. Mnogo bolje i atraktivnije nego all time match-up između dva ponajbolja QB u istoriji.Zona do trona ::Sramotno sudjenje,svakom postenom coveku da se zgadi ovaj SB koji nas ceka.
Ovo je skolski primer guranja tima koji igra u megapolisu.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu