Dick Butkus!
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Zona do trona ::Mardok,sta ti ocekujes,ko ce vam biti startni QB sledece sezone?
Neko sa FA ili drafta?
Uveliko se nagadja sta li Tom/Dave/Marone smisljaju.Zona do trona ::Mardok,sta ti ocekujes,ko ce vam biti startni QB sledece sezone?
Neko sa FA ili drafta?
mardok ::Ja bih draftovao QBa u drugoj, ako ostane neki od njih.
Ili potpisao Fitzmedzika, tankovao sezonu i sledece pokupio mnogo boljeg QBa na draftu.
Plus ocistio bih budzet od neupotrebljivih veterana.
Na draftu DL i OL, neki FA MLB....
Ol' Dirty Bastard ::Jeffrey resio da ugazi Bearse
Zona do trona ::mardok ::Ja bih draftovao QBa u drugoj, ako ostane neki od njih.
Ili potpisao Fitzmedzika, tankovao sezonu i sledece pokupio mnogo boljeg QBa na draftu.
Da,ovaj draft mirise na draft gde ce QB iz nizih rundi biti mozda i najbolji QB klase,nista specijalan kao igrac,cisto solidan.
Jags to Raiders: Hey, we know you want to stock up on picks, so why don’t we send you NR 7 overall, our 2nd RD pick, and your choice of Fournette or a 4th in exchange for NR 4?
Raiders to Jags: Definitely not Fournette, but we’ll think about it…
Raiders to Giants: The Jags are offering NR 7, their 2nd, and their 4th. We know you want Haskins. Willing to offer NR 6, your 2nd, and your 4th?
Giants to Raiders: If that’s what it takes
Raiders to Giants: Standby…
Raiders to Jags: Soooo…we got a better offer. For NR 4 you now need to give us NR 7, your 3rd, your 4th, AND your 2nd…
Zona do trona ::mardok ::Ja bih draftovao QBa u drugoj, ako ostane neki od njih.
Da,ovaj draft mirise na draft gde ce QB iz nizih rundi biti mozda i najbolji QB klase,nista specijalan kao igrac,cisto solidan.
BasBetis ::Zona do trona ::mardok ::Ja bih draftovao QBa u drugoj, ako ostane neki od njih.
Nešto kao Brejdi?
Pit Bull ::Ovo da su sudili kao hvatanje, ugasio bih TV.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu