Gledao sam malo rostere timova...greota sta se desilo washingtonu sa smitom...
Verujem da se mnogi nece sloziti, ali ja mislim da oni imaju tim koji sa prosecnim QB-om (kakav smit jeste) moze bas dosta...ovako 20miliona sc im ide na igraca koji teren videti nece...
WAS ima odlicnu OL sa dva bas dobra tekla, ima jako talentovanog RB u Gajsu, ima jednog od boljih hvatackih TE u ligi u Ridu, ima sasvim pristojnan hvatacki korpus sa Ricardsonom, DOkstonom, Crowderom(mada je on FA)...
Defanzivno imaju jednu od talentovanijih DL sa Alenom , Pejnom, Joanidisem, Brantlijem I Setlom...
Defanzivni bekovi su im I vise nego pristojni -HaHa(FA), Norman, Moro...nemaju SS jer su otpustili Sweringera...
Pas ras su im Keringen I Preston smit (moraju da vide sta ce sa njim jer je FA)
I na LB su doveli ovu dijabolu koja je brutalan talenat ako bude u stanju da odigra nesto zbog problema van terena I tu je I mejson foster koji je sasvim ok igrac...Braun po svemu sudeci ide jer je I on prozivao upravlkjacku strukturu a I jedan je od retkih na kom mogu da ustede neke pare (imaju 20mil slobodno a nekoliko FA koje moraju da potpisu koji nece biti jeftini)...
Dakle bas bas popunjen tim gde ja ne vidim ni jednu zjapecu rupu u rosteru...ali sve to dzaba kada nece biti QB-a a ni prostora u SC da se dovede neki...
Steta...
Inace na tvitteru ima nalog koji void Dr Chao (bivsi dugogodisnji glavni lekar Chargersa) I zaista je sjajan nalog...covek sa ogromnom tacnoscu procenjuje povrede I vreme oporavka na osnovu snimka povrede...I on je pre par dana na osnovu informacija koje su izasle u medije I slike Smita sa onim cudom u nozi , rekao da misli da Smit vise nikada nece igrati...