Doyle ce falit zbog blokiranja, Ebron je tu beskoristan.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Da, tad je delovalo nebitnoWild Raven ::Ko bi rekao da će se onaj biser iz produžetka meča protiv Texansa vratiti da ih proganja.
Bas tako.kb8 ::Jebeno dobro ovi izgledaju i punim jedrima idu naprijed...
Još u salaryu imaju hrpu slobodne love tako da u iduće dvije godine očekujem ih u borbi možda i za naslov...
Peyton Manning ::Da, tad je delovalo nebitnoWild Raven ::Ko bi rekao da će se onaj biser iz produžetka meča protiv Texansa vratiti da ih proganja.
Peyton Manning ::Bas tako.kb8 ::Jebeno dobro ovi izgledaju i punim jedrima idu naprijed...
Još u salaryu imaju hrpu slobodne love tako da u iduće dvije godine očekujem ih u borbi možda i za naslov...
Top QB, top OL, dobri WR, RB, TE, odbrana sve bolje, mladi igraci, jos toliko salary prostora.
E sad naucili smo kroz godine da ti planovi za naredne sezone u NFL se ne pokazu uvek tako kako je ocekivao.
Al se nadam da ce dobar posao uraditi, pa da gledam SB Colts-Cowboys
Nemam nista protiv ni da bude Rams-Colts, posto su mi Ramsi prvi tim za koji sam navijao kad sam poceo tek da gledam i igram Madden. Mada nekako ne mogu da se naviknem da su LA a ne STLkb8 ::Peyton Manning ::Bas tako.kb8 ::Jebeno dobro ovi izgledaju i punim jedrima idu naprijed...
Top QB, top OL, dobri WR, RB, TE, odbrana sve bolje, mladi igraci, jos toliko salary prostora.
E sad naucili smo kroz godine da ti planovi za naredne sezone u NFL se ne pokazu uvek tako kako je ocekivao.
Al se nadam da ce dobar posao uraditi, pa da gledam SB Colts-Cowboys
Axam ja dočeko Niners - Ravens možda i ti doživiš svoj SB
kb8 ::Jebeno dobro ovi izgledaju i punim jedrima idu naprijed...
Ima bas dosta mesta u salary cap, mogao bi i Bell i odbranaSymphonyX ::Oni treba da uloze u odbranu ako su pametni. 15 miliona za RB je ludost, posebno kad mozes da nabudzis obije strane tima.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu