Tacno sam znao jebeno, 200 puta moraju da ponove da nikad nije promasio extra poen, jebo mamu ej...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Mislim da je vec par puta u karijeri pogodio sa 55+ y, dok je bio u Arizoni.Zona do trona ::Au,ne verujem da je covek pogodio takav FG,pa on u zivotu nece vise pogoditi ni sa 49 yds,a sada je ubo sa skoro 60 yds.
Auhh.
U toj sezoni kad su ga sutnuli iz Ari je bio los, ali oba sezone pre toga je bio odlican, secam se da je bilo iznenadjenje kad je krenuo da promasuje..a mislim da je tukao jednom preko 60, tj sigurno, posto ovo juce nije bilo career longZona do trona ::Maricu,lik je bio rupa od kickera u Arizoni,zato je i dobio sut kartu.
Moguce da je i pogodio neki kick sa 55 yds,ne mogu da se setim svakog kicka,ali se secam da je Zona 2-3 utakmice izgubila zato sto je on masio kickove sa male udaljenosti i generalno nikada nije bio kicker za 50 + FG.
Peyton Manning ::Mislim da je vec par puta u karijeri pogodio sa 55+ y, dok je bio u Arizoni.Zona do trona ::Au,ne verujem da je covek pogodio takav FG,pa on u zivotu nece vise pogoditi ni sa 49 yds,a sada je ubo sa skoro 60 yds.
Auhh.
A Tucker..tacno sto kaze Ol' dirty, urekli ga. I pre samog XP opet ponovili da nikad nije promasio. Moralo se to desiti, mada bas na game tying. Njegova faca posle promasaja, kao jel moguce da sam ja promasio..
sumnjiv si mi ti cim ih branisThe Bad Man ::Žule je navijač Green Baya, pa neću puno protiv njega
Kao što na tenisu Višković stalno govori "Sjajno", tako Žuletu svaka druga "to je potpuno neverovatno".
Podcasti im znaju biti zanimljivi, analiziraju svaku ekipu ponaosob i odgovaraju na tekstualna pitanja gledalaca. Još uvek se pronalaze i pokušavaju da ubacuju novine, ali sve u svemu vredi ispratiti tih sat i po
znaci i tamo ista situacija. glasove kao da im biraju po antipaticnostiBasBetis ::Dvojica komentatora sa hrvatskog SK koji su komentarisali Berse i Patriote su zvučali kao da su se tog jutra izmigoljili iz Beličikovog ili Kraftovog dupeta.
Steelers ::znaci i tamo ista situacija. glasove kao da im biraju po antipaticnostiBasBetis ::Dvojica komentatora sa hrvatskog SK koji su komentarisali Berse i Patriote su zvučali kao da su se tog jutra izmigoljili iz Beličikovog ili Kraftovog dupeta.
Steelers ::sumnjiv si mi ti cim ih branisThe Bad Man ::Žule je navijač Green Baya, pa neću puno protiv njega
Kao što na tenisu Višković stalno govori "Sjajno", tako Žuletu svaka druga "to je potpuno neverovatno".
Podcasti im znaju biti zanimljivi, analiziraju svaku ekipu ponaosob i odgovaraju na tekstualna pitanja gledalaca. Još uvek se pronalaze i pokušavaju da ubacuju novine, ali sve u svemu vredi ispratiti tih sat i po
reci otvoreno ko si zar SK salje svoje i u nase dvoreznaci i tamo ista situacija. glasove kao da im biraju po antipaticnostiBasBetis ::Dvojica komentatora sa hrvatskog SK koji su komentarisali Berse i Patriote su zvučali kao da su se tog jutra izmigoljili iz Beličikovog ili Kraftovog dupeta.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu