NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Minnesota Vikings

+25
IkacVikings
millhouse
Sirko
BasBetis
Cenci D
Vlado997
Pit Bull
Minneapolis Miracle
mardok
Niger iz huda
Rasha
The Bad Man
KPGS
Mean_Machine
Mos Def
Miki HOF
SymphonyX
Zona do trona
Steelers
penban
Peyton Manning
Zver
viking
dr.dule
kb8
29 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 37, 38, 39  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 38 od 39]

926Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Pon 16 Sep 2024, 10:44

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ali bilo je neke price da ga igraci bas ne vole..u svakom slucaju, ovaj trio HC-DC-OC moze Minesotu daleko da odvede

http://nfl.com/

927Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Pon 16 Sep 2024, 10:49

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Ima toga svuda realno, samo je lik usao u nevolje sa vlasnicima i naravno izvukao deblji kraj.
Brljao je i on sigurno, ali i da si najispravniji - rat sa glavasima se ne dobija.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

Peyton Manning likes this post

928Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Pon 23 Sep 2024, 08:03

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Hottest tim u NFC, a mozda i NFL Very Happy

Svi rade savrsen posao...nadam se da Darnolda nece muciti povreda

Walt Deezna likes this post

929Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Pon 23 Sep 2024, 13:37

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

HC gazi napad, DC jedan od najboljih u ligi - sve ide kako treba.
Samo se oni tradicionalno lome, zivo me zanima koliko ce proci dok se se pocnu kotit na IR.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

930Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Pon 23 Sep 2024, 14:44

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

Dok gledam vikinge treba mi uvek malo vremena da shvatim da nije Rodja QB više

931Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Uto 24 Sep 2024, 10:14

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Darnold ipak izbjego metak i moći će igrat već u nedjelju...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

932Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Uto 24 Sep 2024, 10:15

Zver

Zver
VIP
VIP

Samo je pitanje vremena kad će ponovo da se pojave duhovi.

...Sa Vajominškog Univerziteta

933Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Uto 24 Sep 2024, 10:17

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Moguće...

Al opet, dobio je on samopouzdanje za onu jednu godinu kod nas, nije to onaj luzer iz Jetsa...

934Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Uto 24 Sep 2024, 13:37

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ja ne ocekujem njegov decline.

Tj, mozda bude decline u odnosu na ovu trenutnu igru koja je ProBowl/All-Pro ali sistem Minesote i godina u SF su sigurno njega preporodili.

Nesto poput Geno Smith

935Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Uto 24 Sep 2024, 16:35

Walt Deezna

Walt Deezna
Rookie
Rookie

Ja iskreno mislim da ce se on "stabilizovati" na visem nivou nego Geno, mozda cak i na nekom ProBowl, posto lik ima samo 27 godina i to friskih, a Vikinzi ne izgledaju kao da planiraju stati sa ovim sto rade i kako igraju, tako da mislim da ce novosteceno samopouzdanje samo da raste.

936Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Uto 24 Sep 2024, 18:31

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Jedini ce problem biti sta raditi sa JJ koji je 1st rnd pick

937Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Uto 24 Sep 2024, 18:44

Zver

Zver
VIP
VIP

To je dobar problem za imati.

938Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Sre 25 Sep 2024, 08:59

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Čuj problem, napravit će isto što i mi s Lanceom...

Trejd u Dallas za kilu govedine, pečene...

939Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Sre 25 Sep 2024, 11:27

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Minnesota Vikings - Page 38 Untit494

940Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Sre 25 Sep 2024, 20:26

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Draft Projection - Top 3 overall selection
NFL Comparison - Andrew Luck
Overview
At the end of the day, Darnold has NFL size, arm strength, accuracy, pocket mobility, poise and field reading capability. Darnold has the tools to thrive in any system and doesn't have to have perfect protection to succeed. His floor is solid starter, but he has the ceiling to be one of the top tier quarterbacks in the game as he gains more experience.

Iskopah njegov draft profile sad...ovo su stvarno velike reci, mora bas nesto od toga biti istina.

941Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 26 Sep 2024, 09:25

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Pa koliko su onda Jetsi u qrtzu kad su ga uspjeli sjebat...

Ova medalja ima više od dvije strane u pm, ne znaš ko koga kerebeči...

942Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Čet 26 Sep 2024, 21:24

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

Peyton Manning ::Draft Projection - Top 3 overall selection
Overview
At the end of the day, Darnold has NFL size, arm strength, accuracy, pocket mobility, poise and field reading capability. Darnold has the tools to thrive in any system and doesn't have to have perfect protection to succeed. His floor is solid starter, but he has the ceiling to be one of the top tier quarterbacks in the game as he gains more experience.

Iskopah njegov draft profile sad...ovo su stvarno velike reci, mora bas nesto od toga biti istina.

Brate lik je kidao na koledzu. Jos smo ovdje na forumu kolektivno pratili koledz tad, a i njegovu karijeru.
Ja sam isto za njega mislio da ce biti strasan... i on i Mahoums i Lorens su mi tako izgledali.

Sve je to do kluba u kojem si draftan. Lako je pricati bust ovaj ili onaj. Niko ih nije napravio u tim klubovima boljima

Minnesota Vikings - Page 38 Potpis

943Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Pet 27 Sep 2024, 07:22

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Steelers ::
Peyton Manning ::Draft Projection - Top 3 overall selection
Overview

Brate lik je kidao na koledzu. Jos smo ovdje na forumu kolektivno pratili koledz tad, a i njegovu karijeru.
Ja sam isto za njega mislio da ce biti strasan... i on i Mahoums i Lorens su mi tako izgledali.

Sve je to do kluba u kojem si draftan. Lako je pricati bust ovaj ili onaj. Niko ih nije napravio u tim klubovima boljima
Bas tako

944Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Pon 30 Sep 2024, 07:35

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

4-0, uz jedan od najtezih rasporeda

Prvo poluvreme je bilo savrseno. Posle su se opustili, pa umalo da izgube sto ne smeju sebi da dozvole.

Darnold ne posustaje i ocistili su veoma tezak raspored, tako da ih sad vec ozbiljno smatram PO timom

Miki HOF likes this post

945Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Pon 30 Sep 2024, 11:49

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Sad u London protiv Zeke, tu pak očekujem prvi poraz sezone...

946Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Pon 30 Sep 2024, 11:50

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

50-50 sanse jer je neutralni teren

947Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Pon 30 Sep 2024, 12:02

Zver

Zver
VIP
VIP

Nek bude dobra tekma da mi ne bude žao 3 sata vremena.

948Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Pon 30 Sep 2024, 12:04

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Da, evropske utakmice su jedine utakmice koje odgledam cele u regularnom delu sezone

949Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Pon 30 Sep 2024, 12:06

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Ja opet suprotno, prerani mi ovo start i negdje sam vani skoro pa uvijek u ta doba...

950Minnesota Vikings - Page 38 Empty Re: Minnesota Vikings Pon 30 Sep 2024, 12:14

Zver

Zver
VIP
VIP

Meni to jedina šansa da navučem sestriće da počnu malo da prate. Organizujem da budu tu, pa da gledamo, i onda im objašnjavam šta i kako.

kb8 likes this post

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 38 od 39]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 20 ... 37, 38, 39  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu