ja bi ostavio Lewisa jos jednu sezonu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Two years ago, top WR prospect John Ross set fire to the Combine with his 40 time. Now, sources say the #Bengals are shopping their former first rounder. A fresh start would be welcome by both parties, sounds like.
— Ian Rapoport (@RapSheet) February 26, 2019
But,but, but he runs's 4.22 - 40....kb8 ::Tugo najtužnija...
tu se vidi koliko je kombajn (ne)bitan.mardok ::But,but, but he runs's 4.22 - 40....kb8 ::Tugo najtužnija...
mardok ::But,but, but he runs's 4.22 - 40....kb8 ::Tugo najtužnija...
ne ne, nisam rekao ja to za njega da je osrednji igrac nego se npr moze pojaviti neki osrednji igrac izdominirati na kombajnu i dizace ga eksperti u visineZona do trona ::Celicni,nisi u pravu.
Ross je imao fenomenalnu zavrsnu NCAA sezonu. Na dobrom programu,u jakoj konferenciji.
Daleko od toga da je on samo istrcao 40 yds...
Steelers ::ne ne, nisam rekao ja to za njega da je osrednji igrac nego se npr moze pojaviti neki osrednji igrac izdominirati na kombajnu i dizace ga eksperti u visineZona do trona ::Celicni,nisi u pravu.
Ross je imao fenomenalnu zavrsnu NCAA sezonu. Na dobrom programu,u jakoj konferenciji.
Darrius Heyward-BeyZona do trona ::Steelers ::ne ne, nisam rekao ja to za njega da je osrednji igrac nego se npr moze pojaviti neki osrednji igrac izdominirati na kombajnu i dizace ga eksperti u visineZona do trona ::Celicni,nisi u pravu.
Takvi igraci,o kojima ti pricas,ne idu u top ten pikova.
Ma koliko da izdominiraju combine,nisu GM toliki majmuni.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu