pa pitao je koji su prospekti od ova 4 timaWild Raven ::Celi roster Alabame
alabama citav sastav su nfl prospekti
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
pa pitao je koji su prospekti od ova 4 timaWild Raven ::Celi roster Alabame
Fromma sam vec gledao, zaboravio sam da igra za Georgiu. Dobar QB.Steelers ::mladi su josPeyton Manning ::Ni jedan QB?
Jake Fromm (Dzordzija) i Tua Tagovailoa (Alabama) izlaze 2020 na draft
a kvoterbek Oklahome Kyler Murray je potpisao MLB ugovor tako da nece igrati NFL. Upravo su on i Tagovailoa glavni kandidati sa Heismana ove sezone
https://www.sportskeeda.com/nfl/mlb-over-nfl-still-the-plan-for-oklahoma-qb-kyler-murray
Vidim sad, mislio sam da ima neke veze sa koledz edukacijom itdSteelers ::major league baseball
Year | Player | School |
2017 | Baker Mayfield | Oklahoma |
2016 | Lamar Jackson | Louisville |
2015 | Derrick Henry | Alabama |
2014 | Marcus Mariota | Oregon |
2013 | Jameis Winston | Florida State |
2012 | Johnny Manziel | Texas A&M |
2011 | Robert Griffin III | Baylor |
2010 | Cam Newton | Auburn |
2009 | Mark Ingram II | Alabama |
2008 | Sam Bradford | Oklahoma |
upravo sam na to mislio, kad se pogleda na tu Heisman listu, nije sve ali vecina bustovi, dobro osim Marka Ingrama i Kema Njutona. izgleda da se ne isplati osvajati tu nagraduKPGS ::Bustovi:
Sam Bradford (ali je naplatio kraljevski sve povrede i foliranja),
RGII (nije ništa naplatio, sjebali ga glupi mozak i vera u Mike Shanahana),
Johnny the football (no comment).
Potential busts:
Jameis Winston (stupid crnja),
Derrick Henry (nikada nije ništa odigrao),
Lamar Jackson (nisam siguran koliko će igrati dok ga neko ne skrlja, Terrell Suggs može da mu kaže kako je načeo RGIII 2012.
igraci Veprova?mardok ::Gleda mi se Alabama - Georgia 22:00h, ali toliko obaveza subotom uvece...
U Kragujevcu je tvrdo jezgro fanova Dzordzije, imaju 2-3 porodice iz Dzordzije i bas vole da zakuvavaju sa Dawgsima. Zato ostatak "nas" navija za 'Bamu.
Ako ti nije teskomardok ::JBG.
Hoces da ti prenosimo play by play?
Za ovaj piše da je iOS friendlyPeyton Manning ::Hvala, al treba mi YT za Alabama-Georgia da mogu da gledam na telefonu
NFL Fans Serbia » Američki fudbal van NFL-a » NCAA koledž fudbal » Prethodne sezone koledž fudbala (arhiva) » Sezona 2018 » Koledž fudbal 2018/19
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu