Ali sam bio realan.kb8 ::Rekao bih da poradi ovog prvog i nisi baš previše ponosan...
I video sam koliko se pravi hajp tamo gde nema osnova.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Ali sam bio realan.kb8 ::Rekao bih da poradi ovog prvog i nisi baš previše ponosan...
Prijatelju, videlo se u aprilu kad su dali ugovor Blejku.kb8 ::Al nakon prva četiri kola nije baš tako izgledalo...
kb8 ::Pa dobro, al moraš priznati da je nakon 4 kola sve izgledalo nestvarno dobro, s naglaskom na nestvarno
Ol' Dirty Bastard ::
A sto se tice mog bold prediction:
Svaka ekipa u ligi ce imati najmanje 5 pobeda. Od kako je 32 ekipe u ligi to se nije desilo jos mada je 2003. svaka ekipa imala bar 4 pobede. Mislim da ce se to ponoviti ove godine pa cak i oboriti.
JBG dok su imali Cruza, bila je ta prica.Wild Raven ::inače...sve to što ste napisali je jedan vrhunski plus jedan jako dobar WR. Mislim ono...mora se znati ko je prva a ko druga violina. I Giantsi imaju Šeparda uz OBJ pa ne postoji narativ o dva vrhunska WR.
Izgleda da ce stvarno biti 3/4.Peyton Manning ::Mozda bude 3/4 na krajuPeyton Manning ::Ajde i ja
1.Jax ne igra PO
2.Odell,Hopkins ili AB MVP
3.Cle oko .500
4.Losa sezona za Garopola
Pit Bull ::
Naravno, ti koji rade u Meridianu veze nemaju sa NFLom, a verovatno i sa jos dosta drugih sportova pa pogledaju tabelu i samo otprilike stave. Generalno, bruka i sramota, tako da je tebi ta kvota 5 da ce svi timovi biti na 5+ pobeda jos i dobra.
Pit Bull ::Bold predictions za novu sezonu:
-Bengalsi dobijaju plej-of utakmicu
-Iglsi ne idu u plej-of
-Bil O Brajan trener godine
-Barkli ruki godine
-Braunsi 6+ pobeda
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu