Raspad JAC totalno. Ovaj drajv mi totalno propudio zenu pa sada skace do dnevnoj sobi, da nemam kamenje u basti zakopao bi je.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
sad je verovatno kasnomardok ::Mora pass rush, mora!
penban ::
ali i dalje imam osećaj da nam je ova utakmica izmakla
previse opusteno su usli u taj downPeyton Manning ::ne pipaju ga, izgubice mec tako lagano, posebno posle ovog 3rd and 18..to je prelomni momenat u mecu
Sirko ::daleko je ovo od gotovog... videcete
Peyton Manning ::penban ::
ali i dalje imam osećaj da nam je ova utakmica izmakla
Ma Jax def puca pod pritiskom, loze se i onda krah..isto protiv Pitt, tamo je mec prodala Pitt defVlado997 ::Neki ovde ko da su zaboravili ko je QB Patriotsa. Da ne kažem da ima još 8 min... Marić veoma dobro zna svog neprijatelja.
jer su retardi, napaljeni da su 85 bearsSirko ::previse opusteno su usli u taj downPeyton Manning ::ne pipaju ga, izgubice mec tako lagano, posebno posle ovog 3rd and 18..to je prelomni momenat u mecu
A htio sam odgovoriti sa: Zoki zna.Sirko ::Sirko ::daleko je ovo od gotovog... videcete
Nije ovo bas bio lak int, plus mu Westbrok zasmetaoVlado997 ::Ovaj Gilmorov INT drop je tu negdje sa onim Cooksovim TD dropom. Mada ne znam je li ovo bolje što je ovako, koliko je lopta bila duboko.
Kažem jer mi se čini da si ti rekao da Brady treba 2 min za TD drive. Nema ovde trošenja vremena. Igra se na score.Peyton Manning ::Ma Jax def puca pod pritiskom, loze se i onda krah..isto protiv Pitt, tamo je mec prodala Pitt defVlado997 ::Neki ovde ko da su zaboravili ko je QB Patriotsa. Da ne kažem da ima još 8 min... Marić veoma dobro zna svog neprijatelja.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu