Moj bold prediction je da Kornjača osvaja svoj prvi prsten kao GM, ukupno treći.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2
Wild Raven ::Moj bold prediction je da Kornjača osvaja svoj prvi prsten kao GM, ukupno treći.
A gde sam ja tu pogrešio??? MN&NEkb8 ::A zipa što smo na Kombajnu lupetali:
Stavljali smo finaliste konferencija i zvjezdice su stavljene na učesnike u SB...
Jesam se proflito pravo...
Da, ujednacenije je, trebala bi bolja runda da budeOl' Dirty Bastard ::Bese prose godine bas lose utakmice u WC, nijedna zanimljiva? Gledam ove godine potencijalne parove i mislim da ce svaki mec biti zanimljiv. Ne mislim da su kvalitetnije ekipe nego da su izjednacenije ove godine i da u WC bar nema ekipe koja mi odsakce u tim potencijalnim parovima.
I dodajem NO u SB iz NFC, isto nije nesto bold, vise ovako predictionPeyton Manning ::Ne pada mi na pamet nikakav bold, mislim da ce nekako biti realan razvoj situacije
Minesota i Phi one and done, ako se to moze nazvati bold
Steelers ::bodovacemo svaki tacan par u plejofu sa po 1 bodom, a ko pogodi osvajaca SB jos 3 poena.
Au Dule, ja sam se juce odvalio od vrhunske rakije od grozdja,dr.dule ::Bafalo Rems SB nikada blize
Idi na stranu : 1, 2
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu