Nikad gora sezona, za ovih 13-14godina koliko gledam..dr.dule ::Stvarno gomila loših timova. Nije čudo da im gledanost pada
svega 4-5 timova igraju solidno..i to ne super, nego solidno
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Nikad gora sezona, za ovih 13-14godina koliko gledam..dr.dule ::Stvarno gomila loših timova. Nije čudo da im gledanost pada
ono što nije svirano nad Diggsom je za zatvor. Znači težak kriminal. Rhodes oduzima loptu ko na basketu. Kamera je kasnila, tako da se ne vidi šta je predhodilo samom INT. Dali je bilo hvatanja, držanja, guranja, stipanja ili ujedanja pre toga, nažalost nikada nećemo saznatipenban ::Peyton Manning ::Jel vam se cini da je bio DPI na poslednjem pasu kad je Rhodes presekao? Nisam video ponovljen snimak, promenio sam kanal, al mi delovao da je povukao Jonesa
Meni se čini da je u jednom momentu bio i DPI na Diggsu na nekoj dubinskoj lopti.
Za ovo što je Rhodes presekao nisam siguran, ali mislim da nije bio
Nisam video to sa Diggsom, drugo poluvreme skoro da nisam ni gledao..viking ::ono što nije svirano nad Diggsom je za zatvor. Znači težak kriminal. Rhodes oduzima loptu ko na basketu. Kamera je kasnila, tako da se ne vidi šta je predhodilo samom INT. Dali je bilo hvatanja, držanja, guranja, stipanja ili ujedanja pre toga, nažalost nikada nećemo saznatipenban ::Peyton Manning ::Jel vam se cini da je bio DPI na poslednjem pasu kad je Rhodes presekao? Nisam video ponovljen snimak, promenio sam kanal, al mi delovao da je povukao Jonesa
Meni se čini da je u jednom momentu bio i DPI na Diggsu na nekoj dubinskoj lopti.
Za ovo što je Rhodes presekao nisam siguran, ali mislim da nije bio
A realno mogu tuci i Was i KC..jedini problem je sto mogu izgubiti od Cle npr, zbog svojih chokovapenban ::Realno je da dobiju CLE, NYJ i OAK... a da se oznoje sa WAS i KC
Peyton Manning ::A realno mogu tuci i Was i KC..jedini problem je sto mogu izgubiti od Cle npr, zbog svojih chokovapenban ::Realno je da dobiju CLE, NYJ i OAK... a da se oznoje sa WAS i KC
Steelers ::only one team in NFL history has started a season 0-4 and made the playoffs. That team was the 1992 San Diego Chargers
Ol' Dirty Bastard ::Steelers ::only one team in NFL history has started a season 0-4 and made the playoffs. That team was the 1992 San Diego Chargers
Steelersi su jedne godine mislim da je 2013. mogli za malo da udju posle 0-4 ali ispusili zadnje kolo. Toga se secam zbog ovog kultnog snimka
Zasto imam utisak da ce CLE ipak imati jednu pobedu posle derbija djubreta u juznom delu Ohio?dr.dule ::LA Luzersi su najbolji tim west divizije. mislim da ce uci u PO kao prvi
Naravno da je placipicka na tankom uzetu, cim je meni baksuzu QB u fatasyju. Boze, imam ga u timu, a organski ne podnosim ni njega i kremenjace!dr.dule ::Biće zanimljivo do kraja. NE i Pit u afc i Phl i Min u NFC su u PO a za ostala mesta biće borbe.
Inace Brejdi ima problem sa Arhivom petom. Na tankom uzetu hoda.
Pohvale na račun čeličnog za ažuriranu animacijuSteelers ::Keenan Allen
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu