Prema zadnjim informacijama ovi skoro pa sigurno su Los Angeles Bolts prije nego kasnije...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 16 ... 30
Peyton Manning ::Potpuno neshvatljiv potez svima. Seliti tim koji ima fanbase u grad koji samo sto je dobio NFL tim, plus je prezasiceno trziste u svakom slucaju. Glupost velika.
Griješiš. Prelazak Chargersa nema nikakvog smisla. Proveli su svoju prvu godinu u LA, od tada sve u San Dijegu. Los Anđelesu ne trebaju dvije franšize. I ako stvarno nisu mogli finansirati izgradnju novog stadiona, zašto ih ne gradi onaj koji vrti svu lovu, NFL?Niger iz huda ::Peyton Manning ::Potpuno neshvatljiv potez svima. Seliti tim koji ima fanbase u grad koji samo sto je dobio NFL tim, plus je prezasiceno trziste u svakom slucaju. Glupost velika.
Ja sam pre godinu dana nesto citao da imaju tamo solidnu bazu navijaca(a i neko je sigurno tako nesto spomenuo na nekom forumu koji citam), a i tamo su dosta deonicara ako se ne varam.Meni skroz logican potez, odgovor na prelazak Remsa tamo kako im oni ne bi otimali fan bazu.
Nije San Diego uopste daleko od LA, tako da mi ima smisla zasto bi neko iz LA, koji voli americki fudbal a do prosle godine je LA imao 0 timova, navijao za SD.
Jos pre godinu dana sam zeleo da predju u LA i njihov prelazak je smisleniji od recimo Remsa.
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 16 ... 30
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu