NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Los Angeles Chargers

+25
MarkZima
millhouse
Nixx
Zona do trona
Miki HOF
mardok
The Bad Man
El Jefe runs San Diego
KPGS
Pit Bull
SymphonyX
penban
Steelers
аутсајдер
Bizon
Zver
Peyton Manning
Mos Def
Niger iz huda
Raising Arizona
Sirko
kb8
Mean_Machine
dr.dule
Vlado997
29 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 8 od 30]

176Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pet 09 Nov 2018, 11:45

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Nesto sam trazio koliko ima crnaca a koliko belaca po pozicijama u NFL-u, i kazu cornerback "najcrnja" pozicija. Ja sad pokusavam da se setim bar jednog belog CB-a u ligi onako iz glave i nema sanse, nijedan mi ne pada na pamet, pitanje da li ih uopste i ima Very Happy

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

177Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pet 09 Nov 2018, 11:58

Zver

Zver
VIP
VIP

Bio je onaj lik iz Giantsa što se skrljo na puntu returnu a bio je odličan CB. Posle nije bio ni senka igrača pre povrede. Znam za priču jer fan baza Giantsa kad god se OBJ pojavi na punt returnu pokorno krene da viče "Neeeeeee, setitie se Sehorna"

...Sa Vajominškog Univerziteta

178Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pet 09 Nov 2018, 12:09

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Wild Raven ::Bio je onaj lik iz Giantsa što se skrljo na puntu returnu a bio je odličan CB. Posle nije bio ni senka igrača pre povrede. Znam za priču jer fan baza Giantsa kad god se OBJ pojavi na punt returnu pokorno krene da viče "Neeeeeee, setitie se Sehorna"

Bas sad malo guglao, pa naidjem na ovaj clanak gde se spominje on:

https://www.si.com/nfl/2017/04/26/white-cornerbacks-jason-sehorn-kevin-kaesviharn-donny-lisowski

Kaze kao da je stalno nosio duge rukave zbog toga, kao da bi izbegao tu pricu da je belac na poziciji CB. Cak ga i smatraju za zadnjeg belog CB koji je bas startovao, svi posle njega ko da nisu ni postojali. Edelman igrao par meceva CB 2010. valjda.

179Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pet 09 Nov 2018, 14:23

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Edelman je igrao CB, i to u PO 2011. Laughing

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

180Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pet 09 Nov 2018, 14:40

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

e da vas cuje adisa bakari Very Happy Laughing

Los Angeles Chargers - Page 8 Potpis

181Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pet 09 Nov 2018, 19:11

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Pre ce da se pojavi beli CB nego high IQ crni QB.

182Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pet 09 Nov 2018, 19:21

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

To sam i ja pomislio, jedini koji mi pada na pamet je Wilson.

Kvoterbek koji se oslanja na trčanje više nego na pas nikad neće biti elitni.

183Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pet 09 Nov 2018, 19:24

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Steelers ::e da vas cuje adisa bakari Very Happy Laughing

Zbog ovako neke price sam i uzeo da trazim kakav je odnos po pozicijama, video sam opet neke price za Lamara kako ne dobija sansu zato sto je crnac i te fore. Mislim se znaci belih kornerbekova nema zato sto ne znaju a crnih kvoterbekova nema zato sto ih mrze uzas Opet isto tako niko ne spominje da je gotovo svaki centar belac al jbg nije tako popularna pozicija kao QB.

184Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pet 09 Nov 2018, 19:34

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Napravio sam previd.

Ali u sustini da, samo Wilson. Meni odmah prva asocijacija bila crna Mamba iz Tampe i jos par neuspelih projekata poput RG III.

185Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pet 09 Nov 2018, 21:14

penban

penban
Moderator
Moderator

Niger iz huda ::Napravio sam previd.

Ali u sustini da, samo Wilson. Meni odmah prva asocijacija bila crna Mamba iz Tampe i jos par neuspelih projekata poput RG III.

RG III je uništen od strane WAS. Lik je moga da bude zvezda da su dozvolili da koleno zaraste, ali ne...

Što se tiče tamnoputih QB pored Rasela mali Votson obećava (ako bude imao krštenu OL), Njutn je igrao SB i bio MVP... recimo od ok QB tu su bili Vik i Mekneb... nije da ih nema

A što se tiče trčanja QB, pa liga ide u tom smeru. Jako je malo QB koji sve rade iz džepa. Sve više je opcija da qb trči i to se plaća teškim udarcima i povredama... zato i oni koji bi mogli napraviti veliku karijeru (RGIII) ne urade ništa.

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

186Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pet 09 Nov 2018, 22:06

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

https://theundefeated.com/features/the-nfls-racial-divide/

Ovaj je bas interesantan clanak, ima i statistika od 1999 do 2014 koliko crnaca i belaca po pozicijama procentualno.

Al sto posto ce se u buducnosti menjati stvari i bice sve vise crnih QB-ova u ligi a samim tim ce se pojavljivati i po koji krsten.

187Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Sub 10 Nov 2018, 00:46

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Ma meni je Njuton sve samo ne high IQ QB, mada nije bas ni moron. Votsona ne mogu jos da procenim.

Samo Vilsona mogu da stavim u tu kategoriju, covek od prve sezone je pokazivao znake da koristi mozak i samo sam se od njega ozbiljno ogresio.

Edit: Ali naravno da ce vise da bude crnih QB zbog trcanja gde njihov atleticizam dolazi do izrazaja, igra se promenila od pocetka decenije pa na ovamo i bas je hendikep ako QB ako ne prepozna sansu za trcanjem.

188Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Sub 10 Nov 2018, 08:42

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Ol' Dirty Bastard ::https://theundefeated.com/features/the-nfls-racial-divide/

Ovaj je bas interesantan clanak, ima i statistika od 1999 do 2014 koliko crnaca i belaca po pozicijama procentualno.

Al sto posto ce se u buducnosti menjati stvari i bice sve vise crnih QB-ova u ligi a samim tim ce se pojavljivati i po koji krsten.
Sve sam znao da je ovako, jedino sam mislio da je bilo vise belih LB.
Ocigledno ima do gradje odredjene rase i da li je brza/jaca itd

http://nfl.com/

189Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pon 12 Nov 2018, 21:56

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

NFL.com's Ian Rapoport reports Chargers LB Denzel Perryman (knee) has been diagnosed with an LCL injury and also requires hamstring surgery.
He will miss the remainder of the season.
The injury is to Perryman's left knee. The good news is that Perryman is expected to be back to 100 percent in 3-4 months. Still only 25, Perryman will be a free agent at season's end. Playing roughly 66 percent of the Bolts' snaps, Perryman will be a big loss down the stretch. Perryman has been effective in stretches but has long dealt with injury issues.

190Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pon 12 Nov 2018, 21:59

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Oce li se Bosa vracat ove godine? Sta se uopste desava u tu familiju?

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

191Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pon 12 Nov 2018, 22:02

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Nista nisam procitao, ima jedno dve nedelje. A tad je rekao da je mnogo bolje, da je poceo da trci i da se spusta u stance. S obzirom da deluju da su na dobrom putu da odu u PO, verovatno ce ga vratiti ako bude moguce.

192Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pon 19 Nov 2018, 10:53

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Bilo je vreme da izgube nesto sto treba da dobiju...

193Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pon 19 Nov 2018, 10:54

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

da liče na prave LA Luzerse

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Los Angeles Chargers - Page 8 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

194Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pon 19 Nov 2018, 11:14

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Kako je Bosa delovao, nisam gledao?

195Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pon 19 Nov 2018, 11:22

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Taman dobro da upišu L...

Čo'ek je jinx totalni, odma na trejd blok...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

196Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pon 19 Nov 2018, 11:51

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

odmah za pik 6 runde u SF da ga upare sa burazom.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Los Angeles Chargers - Page 8 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

197Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pon 19 Nov 2018, 12:10

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Može...

Mi smo ionako u qrtzu, možda napravi kontra jinx...

198Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pon 19 Nov 2018, 14:07

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Bosa je igrao bas dobro. Napad je juce prodao mec. Rivers je imao neke skandalozne odluke.

George Orwell

199Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pon 19 Nov 2018, 14:32

mardok

mardok
Moderator
Moderator

SymphonyX ::Bosa je igrao bas dobro. Napad je juce prodao mec. Rivers je imao neke skandalozne odluke.
Meni je izgledalo da se par puta okrece ka OC u fazonu jbt sta prozivas.

Ipak ono sto je prelomilo je INT za Von Milera, ono samo Blejk Bortls moze da baci.

200Los Angeles Chargers - Page 8 Empty Re: Los Angeles Chargers Pon 19 Nov 2018, 14:37

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Zadnja dva playa na tekmi u napadu su im bili extra...

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 8 od 30]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu