RB u prvoj rundi,a Landry u igri.Svasta.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Poslednji izmenio Mean_Machine dana Pet 27 Apr 2018, 09:33, izmenjeno ukupno 1 puta
Ol' Dirty Bastard ::Brat Lamar se povezuje sa Ravensima na dosta mesta a jos gore, citam po netu, dosta ljudi ga i zeli u ekipi. Dal zato sto je crnac pa ga braca iz geta zele u timu ali sto se mene tice sto dalje od Ravensa.
Steelers ::Ol' Dirty Bastard ::Brat Lamar se povezuje sa Ravensima na dosta mesta a jos gore, citam po netu, dosta ljudi ga i zeli u ekipi. Dal zato sto je crnac pa ga braca iz geta zele u timu ali sto se mene tice sto dalje od Ravensa.
Sta fali Rudolfu?Wild Raven ::Ma kakav Mason kakav Rudolf. uzimammo najboljeg preostalog OL to je zakucano, mada se meni lično najviše tu dopadaju Landry i Isiah Oliver koji je bolji od svih ovih CB-ova koji su otišli u prvoj rundi. Ajd Landry-ja će verovatno pokupiti Brownsi, ali plače mi se kad vidim Olivera a ti moraš uzeti nekog OL da bi popunio rupu u rosteru.
Ponosni roditelji, svaka cast, kakvo vece u njihovom domu, mogu samo da zamislim.Steelers ::Tremaine and Terrell Edmunds become the first brothers to ever get taken in the first round of the NFL Draft
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu