Vrabac bio, vrabac ostao....mislim na brata Lamara.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
voli da prica o politici, a to je tamo cenzurisanodr.dule ::a sto bi Rosen ispao iz Top 10 ? neku glupost napravio
kb8 ::Morat će biti spreman extra stari prijatelj u novom ruhu kad obznane Vrabci svoj pick...
dr.dule ::bice tebi paket kada Arizona pokupi brata Lamara
Peyton Manning ::Citam da Rosen mozda ispada iz top10, Cle vrv uzima Allena sa no1, da odsedi sezonu iza Tyroda, a ima najveci upside, Jetsi gadjaju Bakera pre nego Darnolda. Nekoliko izvora prenosi te vesti.
Zona do trona ::Peyton Manning ::Citam da Rosen mozda ispada iz top10, Cle vrv uzima Allena sa no1, da odsedi sezonu iza Tyroda, a ima najveci upside, Jetsi gadjaju Bakera pre nego Darnolda. Nekoliko izvora prenosi te vesti.
Nemojte skoro nista citati do cetvrtka.
dr.dule ::ali Alen je siguran izbor Dorsija
Wild Raven ::Zona do trona ::Peyton Manning ::Citam da Rosen mozda ispada iz top10, Cle vrv uzima Allena sa no1, da odsedi sezonu iza Tyroda, a ima najveci upside, Jetsi gadjaju Bakera pre nego Darnolda. Nekoliko izvora prenosi te vesti.
Nemojte skoro nista citati do cetvrtka.
Upravo to...
Onaj lik Cowherd, obično lupa ko Maksim po diviziji, ali pre jedno desetak dana rekao je jednu pametnu...
Kaže kako u Americi tokom aprila meseca postoje dve grupe ljudi kojima lažu, lažu, lažu, intenzivno lažu i lažu bez prestanka. Prva grupa su IRS službenici ( valjda je april neki rok za obračun poreza šta li ). Druga grupa su NFL analitičari kojima bez prestanka lažu iz front office-a svih franšiza u vezi drafta i mogućih izbora i sklonosti na istom.
Wild Raven ::Pa ja sam se ogradio i napisao da čovek najčešće lupa za medalju.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu