Kakav stats...on bas obecava da ce biti redovni All Pro
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::
Bas htedoh da kazem, mozda Cle ponudi trade updr.dule ::sta vredi Krisu kada su ga na takav nacin gledali i u Cle. mada fer trejd. NYG pik no.2 plus OBJ za pik Cle no.1
Wild Raven ::Ja se nadam da u Cle neće imati muda da prvim pickom uzmu RB.
QB workouts are this morning on NFL Network. Word at the Combine is that the top two QB prospects, Darnold and Allen, need a lot of work on their mechanics
— Ben Volin (@BenVolin) March 3, 2018
Snaps under center this year
— Daniel Jeremiah (@MoveTheSticks) March 3, 2018
Darnold 41 (4.2%)
Rosen 254 (33.6%)
Mayfield 43 (4.8%)
Allen 211 (35.2%)
Jackson 72 (8.4%)
Falk 0 (0%)
Kazu da bi im bilo pametno da se 4. pozicije jure Minkah Fitzpatrick. A onda sa prve ili RB ili Qb. Mozda najbolje RB a onda Qb nekog FA. Ja bih tako uradio da sam GM. Dokazan igrac im treba.SymphonyX ::Cleveland je u sjajnoj poziciji pred draft.Cekas ponude,a ako ne bude nista biras Barkley-a i cekas QB na 4.
Da, kaze i sam da je debeo ceo zivot. A benc samo 14, to je smesno. U svakoj teretani ima jacih likova. Al kaze da je vise do pogresne tehnike disanja nego snage.Steelers ::gledao sam, bio je projektovan i kao top 10 pik. mada, mozda se popravi za pro-day. govore da nikad nije bio atletski tip ali da odradjuje posao. sta znam, mozda i bolje za njega ovako, pasce nize u neki jaci tim a i manje ce se ocekivati doprinos odma na startu.
Kako se zove bese? calvin?Steelers ::evo ga najbolji wr u klasi
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu