nastavlja se mec u koloradu
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Niger iz huda ::Da li se ja to tripujem ili je O-linija Bronkosa bolja od proslosezonske?
Napad treba jos da se pokaze, ali deluje da je ubojitiji i raznovrsniji.
Edit:Kroz dve nedelje im dolazi Ouklend.To ce biti odlican men.
Potpisao je Leary iz Dallasa,draftovali su Bollesa u prvoj rundi.Poboljsanja u svakom pogledu.Niger iz huda ::Da li se ja to tripujem ili je O-linija Bronkosa bolja od proslosezonske?
Napad treba jos da se pokaze, ali deluje da je ubojitiji i raznovrsniji.
Edit:Kroz dve nedelje im dolazi Ouklend.To ce biti odlican men.
Kada i baba sera sa Met life stadiona zna napamet sve akcije u napadu,Pit Bull ::Ako puknemo veceras, to bi bilo to od ove sezone. Mada cim sam video Kakaduovu frizuru sve mi je bilo jasno.
GreskaPit Bull ::Na jednom fantaziju gubim 8 razlike i imam u ekipi Marsala i Dzonsa, a jedno mesto... Prvo sam stavio Marvina, ali premotah na Marsala, kontam domaci teren, imace vise prostora jer OBJ igra... Na kraju cu se sjebati sto sam promenio.
Nemaš OL, nemaš RB, nemaš ni trenera (HC razmišlja više o kvalitetu ulja za kosu koju je zalizao kao žabarski mafiozo), a vataš na patetiku (A. Bradshow zvoni plavim zvonom da proslave pre početka utakmice 10 godina kako smo se posrali Tomici i BB po nepobedivoj sezoni) a tvoj sadašnji tim kurton žešći koji ne može 20 poena da da na zadnjih 8 utakmica. Pa komšije crkotine NY propelerci su dali 20 poena a tankuju za 1 picka sledećeg drafta. Možemo da im se pridružimo u trci.KPGS ::Kada i baba sera sa Met life stadiona zna napamet sve akcije u napadu,Pit Bull ::Ako puknemo veceras, to bi bilo to od ove sezone. Mada cim sam video Kakaduovu frizuru sve mi je bilo jasno.
ucini se coveku da krave imaju odbranu kao chicago 85 godine!
Moras pod hitno kod oftamologa! Ja sam video jos u proslom prvenstvu da nismo ni za kurac, a sve one pobede su bile više mučenje nego prave pobede, sve su bile u grču i kad u sebi šapućeš :Gospodi pomiluj, gospodi pomiluj,.... E ove godine smo doveli buduću zvezdu u emisijama o NFLu (nenormalnog baksuza Brandon M.), a OL nismo popravili, play book u napadu ostao tanak ko lokalne novine nekog sela i .... Počeo raspad sistemakb8 ::Vi i to debelo...
Vidio sam vas u SB još tamo na Kombajnu al sad kad vidim s čime raspolažete, ne vidim vas ni blizu PO a kamoli šta više...
Romo pomjera granice,nadam se da ce covjek postavit standard za buduce sezone.Wild Raven ::Čitam da je Romo opet sinoć briljirao.
U garbidž tajmu, Patsi postave neku odbranu, a on ofira kako to neće igrati kad je bitno, nego zbog statistike, da otežaju skauting
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu