Komesar ce ukljuciti ligu sledece nedelje. Pretpostavljam da ce svi igrati.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 12 ... 20, 21, 22
steta sto ne vodis nasu liguPeyton Manning ::Moramo da prosirimo benc za bar 2 igraca ili da napravimo IR mesto
HahaSteelers ::steta sto ne vodis nasu liguPeyton Manning ::Moramo da prosirimo benc za bar 2 igraca ili da napravimo IR mesto
upravo to, nikako nije ista situacija kao povredePeyton Manning ::HahaSteelers ::steta sto ne vodis nasu liguPeyton Manning ::Moramo da prosirimo benc za bar 2 igraca ili da napravimo IR mesto
Citao sam vasu diskusiju i mislim da se mora dodati jos par mesta, IR ili sta vec. Stoji to sto Pedja kaze da se i ovako desava da se povrede, ali nije isto, jer od korone mogu biti bolestni 5 ili 10 dana i vratiti se, a za to vreme bi sa postojecih 15 igraca mozda morao da biras izmedju dropovanja njih ili startovanja nekompletnog tima, sto je prakticno predaja meca.
U ovoj ligi su ionako svi veoma aktivni, tako da dodatna stimulacija aktivnosti nije potrebna
Peyton Manning ::HahaSteelers ::steta sto ne vodis nasu liguPeyton Manning ::Moramo da prosirimo benc za bar 2 igraca ili da napravimo IR mesto
Citao sam vasu diskusiju i mislim da se mora dodati jos par mesta, IR ili sta vec. Stoji to sto Pedja kaze da se i ovako desava da se povrede, ali nije isto, jer od korone mogu biti bolestni 5 ili 10 dana i vratiti se, a za to vreme bi sa postojecih 15 igraca mozda morao da biras izmedju dropovanja njih ili startovanja nekompletnog tima, sto je prakticno predaja meca.
U ovoj ligi su ionako svi veoma aktivni, tako da dodatna stimulacija aktivnosti nije potrebna
dal bi Strazbur pomogaoOl' Dirty Bastard ::Steelers otisao da se zali Evropskoj uniji na naseg diktatora
Idi na stranu : 1 ... 12 ... 20, 21, 22
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu