https://www.facebook.com/odell.beckham/videos/929783733840030/
OBJ
OBJ
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ol' Dirty Bastard ::kb8 ::Maclin i Decker sad na tržištu...
Fin 1-2 Combo WRa...
Taman u Baltimor, bar jednog.
Steelers ::Ol' Dirty Bastard ::kb8 ::Maclin i Decker sad na tržištu...
Fin 1-2 Combo WRa...
Taman u Baltimor, bar jednog.
zelja ispunjena
Pogrešno uvjerenje. Ja sam samo realan. OBJ i Donald su iz iste klase i već su se učvrstili među najboljim igračima na svojim pozicijama i čisto sumnjam da će i jedan i drugi čekati 5. godinu ugovora. I time se ne bi ništa sasjeklo, tendencija je da uspješni igrači traže novi ugovor prije isteka punog rookie ugovora jer je NFL ipak biznis i nikad nisi siguran šta će se sutra desiti.Wild Raven ::Uveren sam da bi ti njega branio i da ušeta u neku osnovnu školu naoružan ko Terminator i pobije stotinjak dece.
Poanta je da on ima još dve godine ugovora. Njegovo pravo je da traži reviziju odmah sada. Njegovo pravo je i da štrajkuje ukoliko ne dobije ono što hoće. Moje je pravo da mislim da mu se treba usrati u karijeru ukoliko pokuša tako nešto. Jednom kad organizacija popusti igraču, (bez obzira kolika zvezda bio) ostavlja širom otvorena vrata nekim drugim igračima sledeći put da učine to isto. Zato prvog koji to pokuša treba saseći u korenu i nikom više neće pasti na pamet da se s tim zajebava sledeći put.
Vlado997 ::Mockuje li se išta, Penjo?
Takođe, ispitni rok.penban ::Vlado997 ::Mockuje li se išta, Penjo?
Još uvek ne
Vrućina je
NFL Fans Serbia » Sezona 2017/18 » Preseason 2017/18 » Offseason 2017 - pijaca, dojave, suskanja , tracevi i ostalo
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu