zato si i pukao
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
.Wild Raven ::Stvarno!!!!
A kako sam ja onda igrao singl na Giantse na kvotu 3 !?
dr.dule ::mirna neka trash talk nedelja. lani smo Boki i ja fino dizali pricu.
fingolfin ::Peyton Manning ::Tako je, prevelika ocekivanja, treba dva prstena da dobije ako osvojeMiki HOF ::Mozda se previse ocekuje od jednog coveka, da pravi cuda svake nedelje
A od koga bi ste vi ocekivali cuda, ako ne od QB i to jos od vrhunskog!
Autsajderi smo bili i protiv NYG i DAL, pa smo prosli dalje...
fingolfin ::Wild Raven ::Gluposti. Protiv NYG ste bili izraziti favoriti.
Na ovom forumu-ne, a ni na kladionicama.
Wild Raven ::Ne, napisao si da je GB bio autsajder i na kladionicama. Ja kažem da je kvota na Giantse bila oko 3.00 plus minus deseti deo i da to pouzdano znam jer sam igrao singl na Giantse ( i to ne zato što mislim da su Giantsi bili favorit nego iz drugih razloga ). Sad ja tebe pitam, po kojoj su to matematici Giantsi mogli biti favoriti ( odnosno GB autsajder ) ako je kvota na Giantse bila 3.00 ( odnosno oko 1.45 na GB ).
Druga stvar nije istina da se ovde smatralo da je GB autsajder. Procene su bile da će biti neizvestan meč u kome su ipak svi davali određenu prednost GB zbog domaćeg terena i AR.
fingolfin ::Wild Raven ::Ne, napisao si da je GB bio autsajder i na kladionicama. Ja kažem da je kvota na Giantse bila oko 3.00 plus minus deseti deo i da to pouzdano znam jer sam igrao singl na Giantse ( i to ne zato što mislim da su Giantsi bili favorit nego iz drugih razloga ). Sad ja tebe pitam, po kojoj su to matematici Giantsi mogli biti favoriti ( odnosno GB autsajder ) ako je kvota na Giantse bila 3.00 ( odnosno oko 1.45 na GB ).
Druga stvar nije istina da se ovde smatralo da je GB autsajder. Procene su bile da će biti neizvestan meč u kome su ipak svi davali određenu prednost GB zbog domaćeg terena i AR.
Ja sam na forumu otprilike od pocetka PO i prvi utisci citajuci komentare starih i iskusnih clanova su mi bili da vecina misli da ce NYG proci dalje. Sto se tice kladionica, tu si u pravu, ali ja se ne kladim pa to i ne pratim.
BasBetis ::Ko prvi bije Tomicu?
Wild Raven ::fingolfin ::Wild Raven ::Ne, napisao si da je GB bio autsajder i na kladionicama. Ja kažem da je kvota na Giantse bila oko 3.00 plus minus deseti deo i da to pouzdano znam jer sam igrao singl na Giantse ( i to ne zato što mislim da su Giantsi bili favorit nego iz drugih razloga ). Sad ja tebe pitam, po kojoj su to matematici Giantsi mogli biti favoriti ( odnosno GB autsajder ) ako je kvota na Giantse bila 3.00 ( odnosno oko 1.45 na GB ).
Ja sam na forumu otprilike od pocetka PO i prvi utisci citajuci komentare starih i iskusnih clanova su mi bili da vecina misli da ce NYG proci dalje. Sto se tice kladionica, tu si u pravu, ali ja se ne kladim pa to i ne pratim.
Al zato umeš da napišeš da po kladionicama niste bili favoriti u APP fazonu ( Ako Prođe Prođe )
Wild Raven ::siguran sam da je tako...
1. Deebo 2. Shazier 3. DupreeBasBetis ::Ko prvi bije Tomicu?
Matori James Harrison!BasBetis ::Ko prvi bije Tomicu?
Nemoj da pocnemo debatu oko toga, prikriveni patriota u kozi LA jaganjca ce se uznemiriti!fingolfin ::dr.dule ::mirna neka trash talk nedelja. lani smo Boki i ja fino dizali pricu.
Sad moz da se svadjamo samo oko toga ko vise ne voli NE
Neka obnovi gradivo!Miki HOF ::Bio ga je on i ranije, stari znalci
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu