Sta mislite ko ce na kraju dobiti MVP?
Posto PO uvek utice, nezvanicno, ali utice..
Posto PO uvek utice, nezvanicno, ali utice..
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Parangal ::Samo da NFC ekipa uzme naslov , ne znam ko mi je gori od Patriotsa i Steelersa.
Ol' Dirty Bastard ::Parangal ::Samo da NFC ekipa uzme naslov , ne znam ko mi je gori od Patriotsa i Steelersa.
+1
Najvise bi voleo kad bi obe ekipe mogle nekako da izgube al posto je to nemoguce navija se za NFC tamo su mi obe ekipe gotivne
Obe utakmice ce biti vrhunske, a mislim da SB biti vs
Da li se secate kradje u SB Steelers- Seahawks od strane sudija, da bi Jerome Betis uzeo prsten u rodnom Detroidu? A o kradji Raidersa protiv Placipicke i cuveni Tuck Rule necemo...Parangal ::Samo da NFC ekipa uzme naslov , ne znam ko mi je gori od Patriotsa i Steelersa.
KPGS ::Da li se secate kradje u SB Steelers- Seahawks od strane sudija, da bi Jerome Betis uzeo prsten u rodnom Detroidu? A o kradji Raidersa protiv Placipicke i cuveni Tuck Rule necemo...Parangal ::Samo da NFC ekipa uzme naslov , ne znam ko mi je gori od Patriotsa i Steelersa.
Parangal ::Ma odnosi Green Bay pobjedu
pixi ::Da li postoji mogućnost da Nelson igra protiv Atlante?
Kakav spin je to bio, maestralnofingolfin ::Sta kazete sto mi avatar sinoc proplivao pored Zekea. Nadam se da ce iskaliti bes na Ryanu
Gospodo, u pitanju su Failconsi.kb8 ::ZippoZG ::kb8 ::Ja sam ipak više za vs
I osvaja
Prodano
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu