Bravo Tampa
Bris prvi put u karijeri dve tekme uzastopno bez i jednog jedinog TD
Bris prvi put u karijeri dve tekme uzastopno bez i jednog jedinog TD
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ma ovo je 10x gore od ovog na Sprolesuzokiruma ::Kako slomiti protivnika
Trebao ga je Talib jace umlatiti, kao vola u kupusu.
Peyton Manning ::Ma ovo je 10x gore od ovog na Sprolesuzokiruma ::Kako slomiti protivnika
Trebao ga je Talib jace umlatiti, kao vola u kupusu.
Raising Arizona ::Zao mi je Tanehila
Nije bilo namere, covek je padao na njega dok mu je Albert bio oklembesen na ledjima, nije bilo sanse da ga izbegne
Pit Bull ::Napad Ramsa je blago recen kriminalan. Kakav je ovo skup neznalica sunce ti poljubim.
Pit Bull ::Napad Ramsa je blago recen kriminalan. Kakav je ovo skup neznalica sunce ti poljubim.
Bio bi dovoljan prosecan Qb da ih vodi do SBWild Raven ::U trenutku sam pomislio o hipotetičkom napadu u kom bi obojica učestvovala i sledio sam se u mestu.
Wild Raven ::Pit Bull ::Napad Ramsa je blago recen kriminalan. Kakav je ovo skup neznalica sunce ti poljubim.
Navijači Giantsa su poslednji koji imaju pravo bilo kome reći da im je napad kriminalan. Ramsi bar imaju opravdanje za loš napad. Nikakav korpus risivera, ruki QB ( ili večita rezerva QB ), a kakvo opravdanje za onu sramotu od ofanzive ima ekipa koja na papiru ima najbolji risiverski trio lige i dvostrukog SB MVP-ja na QB. Pokenjam se na OC,napad, plejkoling, ofanzivnu liniju, tajtendove i QB-a sveskupa. Da nemamo dečka koji je u stanju slant rutu pretvoriti iz 5 jardi osvojenih u 60 jardi TD ( što je uradio već nekoliko puta ove sezone ), sad bi udobno zavaljani u prvi red pozorišta gledali PO i čekali draft.
Rekavši ovo, mora se uraditi jedan veliki odbrani. Ono što smo sinoć gledali je nivo Sijetla ili Denvera iz superboul sezona.
Slazem se. Daleko od toga da NYG ima najbolji WR trio lige.dr.dule ::Wild Raven ::Pit Bull ::Napad Ramsa je blago recen kriminalan. Kakav je ovo skup neznalica sunce ti poljubim.
Navijači Giantsa su poslednji koji imaju pravo bilo kome reći da im je napad kriminalan. Ramsi bar imaju opravdanje za loš napad. Nikakav korpus risivera, ruki QB ( ili večita rezerva QB ), a kakvo opravdanje za onu sramotu od ofanzive ima ekipa koja na papiru ima najbolji risiverski trio lige i dvostrukog SB MVP-ja na QB. Pokenjam se na OC,napad, plejkoling, ofanzivnu liniju, tajtendove i QB-a sveskupa. Da nemamo dečka koji je u stanju slant rutu pretvoriti iz 5 jardi osvojenih u 60 jardi TD ( što je uradio već nekoliko puta ove sezone ), sad bi udobno zavaljani u prvi red pozorišta gledali PO i čekali draft.
Rekavši ovo, mora se uraditi jedan veliki odbrani. Ono što smo sinoć gledali je nivo Sijetla ili Denvera iz superboul sezona.
Majami recimo ima bolji trio od NYG. NYG ima jednog vrhunsko igraca, jednog talentovanog rukija i jednog sakatog ne draftovanog igraca.
Gresite kada umanjujete vrednost Remsovih WR. to uopste nije losa , mozda je cak i u top deset WR korpusa u ligi. recimo svakako je bolji od NE koji iz mog ugla ima ispod 20tog mesta. los je plejbuk. nije ni cudo kada ga sastavlja TE trener ili vec sta je bio u Jax, Chi a svi znamo kakvi su to napadi bili.
Peyton Manning ::Slazem se. Daleko od toga da NYG ima najbolji WR trio lige.dr.dule ::Wild Raven ::Pit Bull ::Napad Ramsa je blago recen kriminalan. Kakav je ovo skup neznalica sunce ti poljubim.
Majami recimo ima bolji trio od NYG. NYG ima jednog vrhunsko igraca, jednog talentovanog rukija i jednog sakatog ne draftovanog igraca.
Gresite kada umanjujete vrednost Remsovih WR. to uopste nije losa , mozda je cak i u top deset WR korpusa u ligi. recimo svakako je bolji od NE koji iz mog ugla ima ispod 20tog mesta. los je plejbuk. nije ni cudo kada ga sastavlja TE trener ili vec sta je bio u Jax, Chi a svi znamo kakvi su to napadi bili.
Steelers ::veceras uz boston
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu