NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Week 12

+16
Bizon
Peyton Manning
Steelers
TMH34
Mos Def
Raising Arizona
zokiruma
BasBetis
dr.dule
Parangal
penban
Pit Bull
NYG
Vlado997
kb8
Niger iz huda
20 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 8 od 9]

176Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Pon 28 Nov 2016, 11:03

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

neverovatno da je lopta na taj nacin usla

http://nfl.com/

177Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Pon 28 Nov 2016, 11:13

Zver

Zver
VIP
VIP

kb8 ::Odličan SNF sinoć...

Kako ga majstor zavuče od stative...

Ko Payet s 30 metara preko živog zida...

Sviđa mi se poređenje...

...Sa Vajominškog Univerziteta

178Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Pon 28 Nov 2016, 11:19

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Taxam si i mislio...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

179Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Pon 28 Nov 2016, 12:11

KPGS

KPGS
VIP
VIP

Suma sumarum ovog kola a i celog prvenstva:
Jebe lud zbunjenog i jedna konstanta da Cleveland Brownsi su najveci krs od tima u 21 veku.
NFC:
Bruce Arian treba da se penzionise (da ne bi riknuo na terenu), a igra mu je odavno procitana sa dalekometnim corcima od matorog Palmera (sorry Larry i DJ). Cam cirkusant Newton je samo cirkusant i proslogodisnji smesan raspored je bio dokaz za 15-1, ovogodisnji je realnost. Trade Sam Bredforda je ipak bio ocajni pokusaj uklete fransize (mada su mi i simpaticni, ali dzaba), GB treba da razmisli sto zeka trosi najbolje igracke godine za tim sa ogromnim rupama i pickama od trenera, DET i ako udje u PO ispada odma, CHI treba 5 godina da se oporavi od secerka i losih draftova, SEA je najveca prevara (OL suplja), nema vise Beast Moda, a Sherman da prestane da kenja sudijama (samo neka se seti ATL). San Francisko je dobar kao standard u Zambiji, LA Lambsi imaju trenera Loosera a i vlasnika. NFC EAST (prosle godine ocaj, ove godine Amer Caj). Dalas 10 -1, igra koliko treba, ali da li ce u SB..., NYG najusraniji tim sa skorom 8-3, svaka utakmica za infarkt, WAS odlican napad, odbrana idi mi dodji mi, PHI treba kanta lepka da svi WR namazu rukavice ako hoce da uhvate loptu. TAMPA BAY najludja ekipa, nikad se ne zna sta ce da urade (mozda se umuvaju u PO), ATL odlican napad, dobar kicker, odbrana sumljiva, ali se ceka da se vidi da li ce Mat ICE da bude opet bust, New Orleans ludacki napad, ali sve ostalo truba (a van kuce ocaj).
AFC:
OAK najludja ekipa AFC, svaka utakmica ide na preokret, a odbrana koja bi trebala da je solidna, je u najmanju ruku losa. KC odbrana i specijalni tim dobri, akcije i napad kriminalni (Debeli brka treba da se zapita), DEN QB je ipak 7 runda drafta, Chargersi iskasapljeni povredama, a i znaju kako sebe da sami pobede na vise nacina. AFC South je tuga sa juga, HOU tim sa odbranom i apsolutnim bustom od QB, Andrew Luck je dobro sto je jos uvek ziv pored svoje ocaj OL, odbrana tuga, Mariota ima solidan tim za 8-8 ili 7-9, Jaguari u teskoj buli od HC a Blake QB je takodje teski bust. BAL ima Tuckera i sve ostalo mediokritet (osim matorog Steve Smitha), PIT tri super zvezde i prevelika ocekivanja, CIN totalni raspad i povrede, a CLE je opisan na pocetku. Tomica placipicka i cheaters patriote jesu 9-2, ali odbrana je prosecna (cak i ispod proseka) a napad je poceo da se kruni sa povredama Gronka, pitanje koliko mogu ostati zdravi do PO. MIA koji dozvoli craperniku da ih skoro pobedi nemam reci, ali imaju lak raspored pa mozda i udju u PO, Buffalo de Billsi sa bracoj Ryan nemaju sta da traze za PO, a propelerci iz NY su u teskom raspadu, ekipa matora a QB nemaju.
Bice zanimljivo do kraja, a ko ce osvojiti SB je vrlo tesko pitanje.

180Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Pon 28 Nov 2016, 12:32

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

A ludog SNF, tek sad videh

photo AZcardsscript.gif

181Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Pon 28 Nov 2016, 16:58

Zver

Zver
VIP
VIP

Ja tek sad vid'o ovaj high five tokom punt returna za TD, pa mi nije jasno kako zebre nisu bacile jedno šezdeset zastavica.

182Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Pon 28 Nov 2016, 17:13

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

Raising Arizona ::A ludog SNF, tek sad videh

Ja sam ceo dan na bensedinima zbog tog ludog SNF, samo sam se nervirao, pogotovo na kraju.

Ajde vi iskusni poznavaoci NFL pogledajte na kraju, poslednja min, TD KC i da li je bio dobar call sudija, posto meni nikako nije TD.

Mislim da je kolenom dodatako zemlju a lopta nije presla liniju.

183Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Pon 28 Nov 2016, 17:17

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Nisam video taj deo, ali Denver je imao X u rukama...sutirati 62y FG u takvom trenutku, protiv div rivala, glupost..i onda im dati dovoljno vremena da pobede

184Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Pon 28 Nov 2016, 17:42

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Bio je TD iz prostog razloga sto je uspostavio kontrolu nad loptom tek kad je usao u endzonu, tj. posle spustenog kolena na jednoj jardi
Jeste kolenom pao na liniju jedne jarde ali nije u tom trenutku uhvatio u potpunosti loptu, migoljila se, nije imao kontrolu
Mislim da nikad pre od kad pratim NFL nisam video nista slicno, da mu je to sto nije uhvatio loptu u tom trenutku pomoglo i spasilo njegovu ekipu

photo AZcardsscript.gif

185Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Pon 28 Nov 2016, 17:55

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Ma da, cist TD. Svidja mi i ta cela situacija gde sudija prekida da se pregleda, posteno Very Happy

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

186Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Pon 28 Nov 2016, 18:25

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

Taj pokusaj FG je neopevana glupost, pa da  su pokusali sa punkom imali bi velike sanse za nereseno, ovako su pokusali da postave rekord OP sa FG od 62y. Glupost. I sami se izbacimo iz PO mesta.

Od preostalih 5 utakmica po jednu igramo sa NE kao i sa Kansas i :OAK: vrlo moguce da cemo imati 2-3 Sad

187Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Pon 28 Nov 2016, 19:55

penban

penban
Moderator
Moderator

Hjuston i Hil odigrali fantastično sinoć

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

188Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Pon 28 Nov 2016, 20:46

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

zokiruma ::Taj pokusaj FG je neopevana glupost, pa da  su pokusali sa punkom imali bi velike sanse za nereseno, ovako su pokusali da postave rekord OP sa FG od 62y. Glupost. I sami se izbacimo iz PO mesta.

Od preostalih 5 utakmica po jednu igramo sa NE kao i sa  Kansas i :OAK: vrlo moguce da cemo imati 2-3 Sad

po mojim racunicama, neko ce i sa 11-5 da izduva.

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Week 12 - Page 8 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

189Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Pon 28 Nov 2016, 21:50

zokiruma

zokiruma
NFL Star
NFL Star

Mislim da ce AFC biti uzasno zanimljiv u poslednjih par kola, ima bas dsta otvorenih kombinacija, recimo NE u poslednjih 5 meceva iako je favorit na papiru ipak igra protiv 3 tima koji jure PO (DEN, BAL, MIA), realno ni jedna grupa u AFC jos nije zatvorena. I NFC moze biti zanimljiv ali AFC stvarno moze biti ludnica.

190Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Uto 29 Nov 2016, 00:23

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Jbt, tek sad vidim da bi Denver mogao da ostane bez PO ako Majami ne chokuje.Nije ih nesto puno mazio raspored a i imaju dosta jacu diviziju, a i siguran sam da bi imali bolji da su imali Majamijev.Kako raspored poneki put gura slabije ekipe u PO.

Za NE ce da bude tu kljucno gostovanje Denveru, tu ako slave(a verujem da ce da ostanu neporazeni kuci) odmarace Bili glavne igrace u poslednjoj nedelji sto bi naravno bilo nefer prema Denveru.

191Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Uto 29 Nov 2016, 08:27

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

moglo bi se reci ocekivana pobeda GB

192Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Uto 29 Nov 2016, 09:25

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Pa ja ne bi reko očekivana...

Mene je Philla neugodno iznenadila, očekivao sam puno više od njih, ne samo u toj noćas tekmi...

Onakom D# Packersa samo 13 poena zabili i to na domaćem terenu...

Malo reći očajno...

193Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Uto 29 Nov 2016, 09:35

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

znas da je GB jedan od timova od kojih ja uvek ocekujem da pobedi, jer imaju AR, iako znam da to nije rezonski uvek

194Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Uto 29 Nov 2016, 09:43

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Pa dobro, to stoji al s obzirom na obranu kakvu imaju, očekivao sam tarapanu, borbu, nešto a dobio qratz...

Philla u prvom drajvu td a poslje toga prc milojka...

Ne bi da su igrali protiv Broncosa, Ravensa, nekog pa nisu mogli ništa zabit...

195Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Uto 29 Nov 2016, 09:56

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

da, juce FDS i ja pricamo kako ce vrv ici u +, zbog lose odbrane GB

196Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Uto 29 Nov 2016, 10:04

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Suma sumarum, očaj živi i lagani trening za GB...

197Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Uto 29 Nov 2016, 10:05

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Adams def postao bolji WR od Cobba

198Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Uto 29 Nov 2016, 10:20

Zver

Zver
VIP
VIP

Peyton Manning ::da, juce FDS i ja pricamo kako ce vrv ici u +, zbog lose odbrane GB

Ja na kraju odigrao dvojku Very Happy

199Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Uto 29 Nov 2016, 10:21

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

zokiruma ::Mislim da ce AFC biti uzasno zanimljiv u poslednjih par kola, ima bas dsta otvorenih kombinacija, recimo NE u poslednjih 5 meceva iako je favorit na papiru ipak igra protiv 3 tima koji jure PO (DEN, BAL, MIA), realno ni jedna grupa u AFC jos nije zatvorena. I NFC moze biti zanimljiv ali AFC stvarno moze biti ludnica.

sve tri ce dobiti

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Week 12 - Page 8 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

200Week 12 - Page 8 Empty Re: Week 12 Uto 29 Nov 2016, 10:23

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Wild Raven ::
Peyton Manning ::da, juce FDS i ja pricamo kako ce vrv ici u +, zbog lose odbrane GB

Ja na kraju odigrao dvojku Very Happy
na phi?

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 8 od 9]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeći

Similar topics

-

» Week 5
» Week 17
» Week 5
» Week 8