Suma sumarum ovog kola a i celog prvenstva:
Jebe lud zbunjenog i jedna konstanta da Cleveland Brownsi su najveci krs od tima u 21 veku.
NFC:
Bruce Arian treba da se penzionise (da ne bi riknuo na terenu), a igra mu je odavno procitana sa dalekometnim corcima od matorog Palmera (sorry Larry i DJ). Cam cirkusant Newton je samo cirkusant i proslogodisnji smesan raspored je bio dokaz za 15-1, ovogodisnji je realnost. Trade Sam Bredforda je ipak bio ocajni pokusaj uklete fransize (mada su mi i simpaticni, ali dzaba), GB treba da razmisli sto zeka trosi najbolje igracke godine za tim sa ogromnim rupama i pickama od trenera, DET i ako udje u PO ispada odma, CHI treba 5 godina da se oporavi od secerka i losih draftova, SEA je najveca prevara (OL suplja), nema vise Beast Moda, a Sherman da prestane da kenja sudijama (samo neka se seti ATL). San Francisko je dobar kao standard u Zambiji, LA Lambsi imaju trenera Loosera a i vlasnika. NFC EAST (prosle godine ocaj, ove godine Amer Caj). Dalas 10 -1, igra koliko treba, ali da li ce u SB..., NYG najusraniji tim sa skorom 8-3, svaka utakmica za infarkt, WAS odlican napad, odbrana idi mi dodji mi, PHI treba kanta lepka da svi WR namazu rukavice ako hoce da uhvate loptu. TAMPA BAY najludja ekipa, nikad se ne zna sta ce da urade (mozda se umuvaju u PO), ATL odlican napad, dobar kicker, odbrana sumljiva, ali se ceka da se vidi da li ce Mat ICE da bude opet bust, New Orleans ludacki napad, ali sve ostalo truba (a van kuce ocaj).
AFC:
OAK najludja ekipa AFC, svaka utakmica ide na preokret, a odbrana koja bi trebala da je solidna, je u najmanju ruku losa. KC odbrana i specijalni tim dobri, akcije i napad kriminalni (Debeli brka treba da se zapita), DEN QB je ipak 7 runda drafta, Chargersi iskasapljeni povredama, a i znaju kako sebe da sami pobede na vise nacina. AFC South je tuga sa juga, HOU tim sa odbranom i apsolutnim bustom od QB, Andrew Luck je dobro sto je jos uvek ziv pored svoje ocaj OL, odbrana tuga, Mariota ima solidan tim za 8-8 ili 7-9, Jaguari u teskoj buli od HC a Blake QB je takodje teski bust. BAL ima Tuckera i sve ostalo mediokritet (osim matorog Steve Smitha), PIT tri super zvezde i prevelika ocekivanja, CIN totalni raspad i povrede, a CLE je opisan na pocetku. Tomica placipicka i cheaters patriote jesu 9-2, ali odbrana je prosecna (cak i ispod proseka) a napad je poceo da se kruni sa povredama Gronka, pitanje koliko mogu ostati zdravi do PO. MIA koji dozvoli craperniku da ih skoro pobedi nemam reci, ali imaju lak raspored pa mozda i udju u PO, Buffalo de Billsi sa bracoj Ryan nemaju sta da traze za PO, a propelerci iz NY su u teskom raspadu, ekipa matora a QB nemaju.
Bice zanimljivo do kraja, a ko ce osvojiti SB je vrlo tesko pitanje.