Ja bas ravnodusno gledao na svoja dva ovonedeljna poraza. Bice to borba za fenjer.
U obe lige najmanje osvojenih poena.
U obe lige najmanje osvojenih poena.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
MotivacijaPeyton Manning ::Bas mi nije jasno zasto bi neko ove godine draftovao McCoya. Ocajan tim, on potrosen , ako ne zatvor, onda vrlo moguce suspenzija. A nije bio "jeftin", 3.runda
Ma zajebi mockove, ja ove godine apsolutno nijedan mock nisam uradio a ne pamtim da sam ikad bolje draftovao.Niger iz huda ::Bio sam u autu u poslednjih pola godine i skoro nista nisam ispratio. Draftovao sam po osecaju.
Prva godina da nisam ispratio ni statistiku niti sam radio mockove.
Ja ih nikad ne radim, probao jedne godine i video da nema smisla.Vlado997 ::Ma zajebi mockove, ja ove godine apsolutno nijedan mock nisam uradio a ne pamtim da sam ikad bolje draftovao.Niger iz huda ::Bio sam u autu u poslednjih pola godine i skoro nista nisam ispratio. Draftovao sam po osecaju.
Prva godina da nisam ispratio ni statistiku niti sam radio mockove.
To bas nisu ozbiljni igraciPit Bull ::Ja sam recimo ove godine prvi put odradio ozbiljnije mock na svim pozicijama, i za sada dominiram u cetiri od pet liga koje igram. U tri imam 4/0, u jednoj 3/1 i u jednoj 1/3, mada bih rekao da u toj 1/3 imam najozbiljniji tim na papiru i da ce proigrati. Rodzers i Gronk sporo usli u sezonu.
Neki od penala su bili izbeci Bela i Dzonsona, Mekoja takodje.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu