NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Fantasy blablaonica

+25
Miki HOF
Hector
dr.dule
Pit Bull
Bizon
Danijel Lg
Mean_Machine
kb8
tonykzr
SymphonyX
KPGS
Cenci D
Steelers
Parangal
Zver
Niger iz huda
penban
robertomaric
Freak
Raising Arizona
Mos Def
TMH34
Sirko
Peyton Manning
Vlado997
29 posters

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 5 od 22]

101Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 02 Nov 2016, 17:48

TMH34

TMH34
NFL Star
NFL Star

zajebano..Ja bih verovatno probao sa Mariotom i Giantsima

102Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Čet 10 Nov 2016, 11:06

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Trebaju mi 2 od 3. Jordy Nelson,Davante Adams ili Mike Wallace???

103Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Pon 14 Nov 2016, 14:57

Zver

Zver
VIP
VIP

Nemojte mi reći da jebeni NFL.com fantasy ne računa poene za blocked kick i poentiranje posle toga za odbranu Denvera. Jeboimpas mater idiotsku. Ovo je poslednji put da igram bilo kakav fantasy na nfl.com. Odsad samo na yahoo.

...Sa Vajominškog Univerziteta

104Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Pon 14 Nov 2016, 16:54

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Wild Raven ::Nemojte mi reći da jebeni NFL.com fantasy ne računa poene za blocked kick i poentiranje posle toga za odbranu Denvera. Jeboimpas mater idiotsku. Ovo je poslednji put da igram bilo kakav fantasy na nfl.com. Odsad samo na yahoo.
racuna ono sto je liga namestila da se racuna
a mogu ti reci da nfl.com stavlja opciju za sve moguce da se racuna, samo treba ukljuciti

http://nfl.com/

105Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Pon 14 Nov 2016, 17:00

Zver

Zver
VIP
VIP

Aaaa...znači rant treba da usmerim spram komesara Very Happy

106Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Ned 20 Nov 2016, 14:23

penban

penban
Moderator
Moderator

Dilema sa WR... imam šest ok WR i ne znam koga od njih da uvrstim u postavu danas

Lee i Hurns iz JAX protiv očajne odbrane DET
Tate iz DET protiv očajne odbrane JAX
Hill, koji će biti No1 WR u KC i ove nedelje
Crowder koji može da bude opasan, naročito ako DeSean bude limitiran
i na kraju Crabtree

Jbt, za koga god da se odlučim žali ću. Pomagajte ljudi Very Happy

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

107Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Ned 20 Nov 2016, 14:27

Raising Arizona

Raising Arizona
VIP
VIP

Dobar korpus
Ne bih znao da ti pomognem

photo AZcardsscript.gif

108Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Ned 20 Nov 2016, 16:01

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Ja bi recimo Hurns, Tate Crabtree. I to Hurns zato sto ga ja imam ali cu ga ostaviti na klupi ovo kolo, to znaci da ce dobro odigrati Very Happy

2017 NFLFS KEEPER FANTASY FOOTBALL LEAGUE CHAMPION - NEW JERSEY SOPRANOS

"Fuck them West Coast niggas. 'Cuz in B-more, we aim to hit a nigga, ya heard"

109Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Pon 21 Nov 2016, 16:23

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

U istom danu sam ostao bez AJ Grina, Bernarda i Zeka Milera.

110Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Pon 21 Nov 2016, 16:40

Zver

Zver
VIP
VIP

Ja bi na tvom mestu proverio i dal je raskinula s tobom juče.

111Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Uto 22 Nov 2016, 14:14

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Tu nema problema, nje nema. Laughing

112Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 23 Nov 2016, 13:00

Zver

Zver
VIP
VIP

D/ST Giantsa protiv Brownsa ili D/ST Saintsa protiv Ramsa. Ne znam koji mečap mi deluje slasniji.

113Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Čet 24 Nov 2016, 20:40

Vlado997

Vlado997
Hall of Fame
Hall of Fame

Wild Raven ::D/ST Giantsa protiv Brownsa  ili  D/ST Saintsa protiv Ramsa. Ne znam koji mečap mi deluje slasniji.
Nemoj nas. Ne zbog odbrane već zbog special teama.

114Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Čet 01 Dec 2016, 22:51

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Da li ostaviti Bena protiv Giantsa ili staviti Staforda protiv NO? Nesto mi primamljiva ta odbrana NO, kad im je i Goff uvalio 3 TD i 200 jardi Very Happy

115Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Pet 02 Dec 2016, 08:26

Zver

Zver
VIP
VIP

U ovoj jednoj ligi koju igram, meni je Mariota glavni i s obzirom na bye moram se zadovoljiti Stafordom i osećam se jako komotno.

Pazi, Verovatno će biti loše vreme i loš teren u Pitsburgu, plus što je naša odbrana poprilično jaka. Staford s druge strane igra u sali protiv lošije odbrane, ja bih išao sa Stafordom, mada opet. Ben, Brown i Ben uvek mogu da isporuče nekih 30+ poena bilo kome i bilo kad.

Kad smo se dotakli te teme. U toj ligi sam pokupio odbranu Sinsinatija, za slučaj da se plasiram u PO, jer sledeće nedelje igraju protiv Brownsa. pa razmišljam, da batalim odbranu Giantsa ovaj vikend baš zbog toga što Pit može lako da uvali puno poena, dok Sinsinati igra kući protiv File koja se nije proslavila napadački u poslednje vreme. Dakle... DEF/ST Giantsa ili DEF/ST Sinsinatija protiv File.

116Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Pet 02 Dec 2016, 16:16

Mos Def

Mos Def
Moderator
Moderator

Ionako sam izborio PO u toj ligi, ostavicu Bena malo da "odmori" Very Happy A sto se tice dileme za odbranu, ja bi stavio Sinsinati.

117Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Sub 19 Avg 2017, 11:44

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Ima li zainteresovanih da napravimo auction ligu?
Igrao sam NBA jedne godine i bilo je jako zanimljivo.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

118Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Ned 20 Avg 2017, 08:42

Cenci D

Cenci D
Hall of Fame
Hall of Fame

Pa.mogu probati

119Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Uto 22 Avg 2017, 14:15

tonykzr

tonykzr
Standardan
Standardan

evo mene i ove godine sa pozivom za "čudnu" ligu

Zove se "survival"
pravila su ukratko:
- standardni rosteri i bodovanje, mala klupa
- tim koji osvoji najmanje poena ispada (tek od drugog kola, prvo služi samo za džokera)
- igrači ostaju zaključani kod njega.
- najbolji tim kola osvaja džokera, i ne može ispasti u sledećem, koliko god bio loš.
- nema drafta, tj. biće autodraft. možete naravno podesiti prerank po želji.
pa ko preživi najduže.
ako neko i odustane u sred lige, niko se neće ljutiti Wink

pošto se igra na Y!, neće vam smetati da potrošite slot na ligu koju možda završite vrlo brzo.

evo odmah i linka, pa ako neko želi.
https://football.fantasysports.yahoo.com/f1/845569/invitation?key=674ccbe2729070aa&ikey=ec0f8364e32466c3

120Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Uto 22 Avg 2017, 15:16

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Upo i tu, samo nexe igramo...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

121Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Pet 25 Avg 2017, 16:46

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Fali nam ljudi za auction ligu pa ako je neko zainteresovan,neka posalje PM.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

122Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Pon 11 Sep 2017, 05:27

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

Los pocetak sezone, a u tri fantazija koliko igram sam draftovao sa prvog, drugog i treceg mesta.

Kapiram da Dejvid Dzonson propusta nekoliko nedelje, videcemo kroz desetak sati.

123Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 20 Sep 2017, 11:50

Zver

Zver
VIP
VIP

Ramsi protiv SF ili GB protiv Sinsinatija. Koji D/ST da se uzme ?

124Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Sre 20 Sep 2017, 12:21

kb8

kb8
Moderator
Moderator

GB naravski...

Ovi paćenici su jedini u ligi koje uvijek natrpamo...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

125Fantasy blablaonica - Page 5 Empty Re: Fantasy blablaonica Uto 26 Sep 2017, 16:04

penban

penban
Moderator
Moderator

Prvi put ove sezone 3-0 u ligama
i u svakom duelu protivnik je prebacio 100 poena...

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 5 od 22]

Idi na stranu : Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13 ... 22  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu