Bice stvarno zanimljivo i ludo u zadnjih 6 sedmica, mislim da u zadnjih 7-8 godina sigurno nismo imali ovako neocekivane rezultate i neizvesnost do samoga kraja.
ce kao lider konferencije da udje u doigravanje, tu nemam nikakvu dilemu. Na zapadu je otvorena trka za drugo mesto u konferenciji, bice bas zanimljivo, ko uzme diviziju ima bye week i prednost domaceg terena, ostale dve ekipe idu u WC rundu i to tesko od samoga starta. :OAK: se tu najvise pita, sa 2 od 3 pobede na svom terenu u naredna 3 kola doci ce u najbolju situaciju mada dosta toga ce nam reci medjusobni duel
u narednom kolu. To ko izgubi, po meni se moze pozdraviti sa osvajanjem divizije.
je velikom pobedom juce i dalje ostao u igri, sad im slede utakmice kuci, 4 od narednih 5 igraju kuci a gostuju upravo u Ouklendu i videcemo, ako nekim ludim slucajem izadju sa 4/1 iz tog rasporeda, oni ce biti na korak od PO. Reks Rajan je i pored silnih povreda napravio neke odlicne rezultate ove sezone i mislim da mu je posao siguran kako god da zavrsi sezona a zavrsice bolje nego prosla po meni sigurno, znaci 9/7 vrv.
Ostale dve divizije ce izbaciti 3 i 4 poziciju u konferenciji,
je izgubio neke bitne meceve ali i dalje su i igri, sad kuci igraju sa Sinsinatijem i Majamijem i ako slave oba puta ostace u igri.
nije klinicki mrtav ali posle zadnjih povreda juce bice bas tesko, moraju da vezu pobedu za pobedom mada kada se sve uzme u obzir, mislim da ce kvaliet prevladati i da ce
osvojiti severnu diviziju.
i
ce verovatno do poslednjeg kola biti u igri za prvo mesto i ne bih se iznenadio da bas to poslednje kolo sve odluci.
Na zapadu skroz drugacija prica, mada neizvesnost ne izostaje.
je hit sezone, ko bi rekao jbt, i to posle uvodnog poraza od Dzajantsa na svom terenu. Kad smo kod
, ja sam bas iznenadjen ovim rezultatom, mora da se dobije
naredne sedmice i onda je maltene u poslednjih 5 kola svaki duel malo laksi i 1-2 pobede garantuju PO, mislim da ce se sa 10/6 bas glat uci ali verovatno i sa 9/7.
opet igra dobro i to nakon 0/2 starta i 2 poraza pred svojim navijacima. Sada im slede 3 teska gostovanja i sta tu naprave, tako ce krojiti sezonu.
po meni bez realnih sansi u ovom momentu. Tezak raspored im predstoji.
Ja mislim da ce
da izvuce sever u konacnici, mislim da gube max. jos jedan mec i da ce sa 9/7 zavrsiti sezonu i sa pobedama protiv
i
u zadnja dva kola da otpisu navedene timove. Sumnjam da mogu biti ovako katastrofalni do samoga kraja.
Na jugu je sve otvoreno,
ima pole-position ali i prosle godine su imali pa izduvali.
ce biti u bye weeku, videcemo da koje pozicije, svi ostali bez doigravanja na zapadu.