On ima agenta koji je Bejzbol agent. I prvi put su se ozbiljno natezali oko produzenja I ovaj govnar od agenta je pravio sranja po medijima kao sto je sada pustio buvu da RW hoce u NYG.
Niko ne zna sta znaci ultimatum. Kazu da nece propustiti nista od aktivnosti i to.je kao sigurno. E sada da li je istina da nece zeleti nove razgovore ako se ne dogovore do 15og to znaju samo Vilson I bejzbol govnarko.
Vilson je Snajderovo mezimce, ali Snajder je jeben oko pregovora za plate samo tako.
Ne znam ni sam sta da mislim. Ja verujem da Sijetlu nije problem da da 35mil, vec da je problem oko garantovanog novca. Nije iskljuceno da Wilsonov tim zeli ceo ugovor da bude garantovan. Znaci 4 god 140mil.
Sijetl ima problem sto pored Wilsona mora da plati Klarka 20+, Wagnera 17,18 I Reeda oko 15. To je 87mil.
Gledao sam bas jutros, prosek 4 najplacenija igraca u timovima koji nemaju ruki QBa je oko 36%.
Sijetl ima mnogo igraca na ruki ugovorima I izgurace 2019, 2020 sa ovim timom I parama za ovu cetvoricu. A sobzirom da ce SC 2021 biti bar 210mil, onda bi ovih 87mil bilo 41%. Opet je I to mnogo tako videcemo.
Nista me ne bi iznenadilo, pa ni trejdovi Klarka I Wilsona.
Klarka bi dali za pika prve runde a Vilsona ne bi bez tri pika.prve I jos nesto.