E ovo je pravi OBJ
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Mislim na ovo vrckanje i radovanje kod poslednjeg TD.penban ::Bucs ::Sta radi Gronk a nista od kazne,smesno.Kada se setim za sta je bacena zastavica da li Arizoni ili nekom ko je igrao protiv njih,kada su se radovali posle nekog seka ili cega vec,ovaj lik otvoreno provocira i nista.
O čemu to? Lik je popio kaznu.... 15y i zato nismo postigli još jedan TD
Bucs ::Mislim na ovo vrckanje i radovanje kod poslednjeg TD.penban ::Bucs ::Sta radi Gronk a nista od kazne,smesno.Kada se setim za sta je bacena zastavica da li Arizoni ili nekom ko je igrao protiv njih,kada su se radovali posle nekog seka ili cega vec,ovaj lik otvoreno provocira i nista.
O čemu to? Lik je popio kaznu.... 15y i zato nismo postigli još jedan TD
Poslednji izmenio penban dana Ned 16 Okt 2016, 22:20, izmenjeno ukupno 1 puta
pa sad bas najbolji..penban ::Peyton Manning ::Bafalo ne staje
mada ni protivnici nisu top
McCoy možda najbolji RB u ligi trenutno
Peyton Manning ::pa sad bas najbolji..penban ::Peyton Manning ::Bafalo ne staje
mada ni protivnici nisu top
McCoy možda najbolji RB u ligi trenutno
Ja sam nekoliko puta obraćao pažnju na pass interference. Nešto mora da se mijenja od sledeće sezone. Iz kola u kolo, milion grešaka sudaca, PI će postati gori nego sudijska procjena u košarci.NYG ::Ovaj DPI što je sviran DRC-u je treća najveća krađa u istoriji sporta. Prve 2 su Srbija-Turska (polufinale SP-a) a druga je KK Partizan - Taukeramika pre 7-8 godina. Za svojih 13 godina praćenja NFL-a nisam video veći lopovluk. Nadam se da će pravda pobediti, i da NYG ovde izvući pobedu.
Ispada da kukam, ali ovo...ja sam šokiran...sramota. Tresem se.
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu