kb8
Moderator
Zona do trona :: kb8 ::Gledam sad svi se uzjebali poradi malog Mixona jer je 2014e spičko neku koku i kao prekrižili ga s liste...
Pa qrava ga prva ošamarila, čo'ek ima kratki fitilj i dobila je kontru, ne kontam tu usranu 'ispravnu' Ameriku ni sekunde majkemi...
Pogotovo što je nakon tog slučaja čo'ek bio ispravan do koske...
Majku im ne jebem slobodnu...
Au,Boki,nisam ocekivao od tebe ovakav rezon.
Mixon je nevidjeno govno od coveka,nevidjeno. Sve da je ta plavusa najveca droljetina i najgori karakter na svetu,ona je pripadnica slabijeg pola.Mixon ju je bukvalno nokautirao.Mogao ju je ubiti. Od sveg srca mu zelim da vidi kako je to kada te tuce 1000 puta jaci od tebe,recimo da ga dohvati neki linijas.
I to mu nije jedini incident,nadam se da ga nece draftovati meni dragi timovi, Arizona i Klivlend jer za bitangu ne mogu navijati.
Od kuda ti znaš pozadinu svega da osuđuješ čo'eka na osnovu snimke di se vidi da ona njemu prvo nešto drobi, udara ga, pri čemu on njoj vraća, da ne kažem da se brani (vjerojatno je još bio pod utjecajem nečega pa mu fitilj bio kraći od kratkog) i gotova priča...
Ja sam prvi protiv bilo kakvog oblika nasilja, posebno protiv slabijih al nije sve crno i bijelo i nemre se generalno govorit da je nešto dobro i / ili loše na osnovu generalija...
Suma sumarum, dogodilo se to što se dogodilo, ja bi mu dao šansu za neke sitne pare pa axe čo'ek pokaže odličnim, super, ako opet zajebe, noga u guzicu i misa...
If you want to run, run a mile.
If you want to experience a different life, run a marathon.
If you want to talk to God, run an ultra.