NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Arizona Cardinals

+30
Nik88
millhouse
The Bad Man
mardok
BasBetis
Mean_Machine
Steelers
SymphonyX
Mos Def
ZippoZG
viking
KPGS
kb8
dr.dule
penban
Rasha
Niger iz huda
Jacob
Cenci D
STP
Miki HOF
Zona do trona
Peyton Manning
Pit Bull
Mondragon
Danijel Lg
Vlado997
Sirko
Zver
Raising Arizona
34 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 25 od 33]

601Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Uto 22 Sep 2020, 11:43

kb8

kb8
Moderator
Moderator

dr.dule ::idu oni lagano na 3-0

To idu skoro pa sigurno (osim ak Debela Brada ne iznenadi i sam sebe) al do osvajanja Divizije ne bi rekao...

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

602Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Uto 22 Sep 2020, 14:26

mardok

mardok
Moderator
Moderator

dr.dule ::nego od tri jedina navijaca arizone u evropi , i to tri sa ovog foruma vise nijednog nema. kakav epski promasaj sada kada su pticice dostigle neslucene visine.

Jedan Zona fan juce castio kafom za pobedu.
Ima ih jos u Istocnom bloku.

603Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Uto 22 Sep 2020, 14:54

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

I za Lamara, a jos vise za Murray sam mislio da ce biti bustovi..ali ocigledno je evoluirao taj tip QB i sad su najopasniji.

http://nfl.com/

604Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Uto 22 Sep 2020, 17:48

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Peyton Manning ::I za Lamara, a jos vise za Murray sam mislio da ce biti bustovi..ali ocigledno je evoluirao taj tip QB i sad su najopasniji.
Lamar je za ovog pevca izmislio QBa. (neverovatno sta sam sad rekao).
Marej je jedan udarac od IR.
I nema neku ruku.

605Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Uto 22 Sep 2020, 20:50

The Bad Man

The Bad Man
MVP
MVP

Ja se ne bih složio za Mareja. Igra inteligentno i napreduje iz utakmice u utakmicu, od kako je dosao u ligu.
Sto se Lamara tice, i dalje ne mogu da verujem kako se uklopio. Ubeđen sam da bi bio bust u bilo kojoj od preostalih 31 ekipa.
Jako je bitno ko su ti QB treneri i mentori kad uđeš u ligu.

606Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Uto 22 Sep 2020, 21:18

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

The Bad Man ::Ja se ne bih složio za Mareja. Igra inteligentno i napreduje iz utakmice u utakmicu, od kako je dosao u ligu.
Slazem se, deluje mi sve bolje, a mislio sam da ce biti bust poput JMR.

607Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Uto 22 Sep 2020, 21:32

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Ja i dalje ocekujem da ce da "pukne".

608Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Uto 22 Sep 2020, 23:17

Steelers

Steelers
Executive team
Executive team

buduci MVP Smile

Arizona Cardinals - Page 25 Potpis

609Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Sre 23 Sep 2020, 10:42

Niger iz huda

Niger iz huda
Hall of Fame
Hall of Fame

The Bad Man ::Ja se ne bih složio za Mareja. Igra inteligentno i napreduje iz utakmice u utakmicu, od kako je dosao u ligu.
Sto se Lamara tice, i dalje ne mogu da verujem kako se uklopio. Ubeđen sam da bi bio bust u bilo kojoj od preostalih 31 ekipa.
Jako je bitno ko su ti QB treneri i mentori kad uđeš u ligu.

Ja sam iskreno ocekivao da ce ga pokupiti Belicek posto je isla prica da je on jedna od glavnih meta NE, birali su tik ispred Baitimora. Nisam bas siguran da bi u NE bio bust, a ima tu jos par fransiza ciji strucni stab nije sastavljen od zalutalog osoblja. Sa poslednjom recenicom se slazem.

610Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Sre 23 Sep 2020, 11:09

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

nema ga islednik da se javi, da baci neku suplju sad kad tim igrao kao lud.

611Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 28 Dec 2020, 22:01

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

I Murray je upitan, tako da cemo mozda gledati UDFA vs CFL QB

612Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 04 Jan 2021, 02:03

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Ovi bili hajpovani samo tako, a jedva iscupase 8-8.
Jos dobili Billse onim ludim hail mary pasom.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

613Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 04 Jan 2021, 09:46

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Bilo je i meceva gde nisu imali srece, kao protiv Patsa.

614Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 04 Jan 2021, 10:57

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Peyton Manning ::Bilo je i meceva gde nisu imali srece, kao protiv Patsa.
Taj mec je Kingsbury izgubio, nije imalo veze sa srecom.
Lose odluke i playcalling.

“If you want a picture of the future, imagine a boot stamping on a human face—for ever.”

George Orwell

615Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 04 Jan 2021, 12:37

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

SymphonyX ::
Slazem se, lose sam se izrazio. Nije sreca, nego sami prodali mec. Ali hocu da kazem da su realno mogli imati 1-2 pobede vise.

616Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 04 Jan 2021, 12:54

Zver

Zver
VIP
VIP

Definitivno su mogli imati jednu manje, onu protiv Billsa. Puno sreće i gomila DHop-ovog skila. Tako da je kod njih to iznivelisano.

...Sa Vajominškog Univerziteta

617Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 04 Jan 2021, 13:34

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Baš tako, prevara od tima malo jača...

Ne znaš jel veća tragedija što su Mece ošle dalje il da su ovi nekim slučajem prošli...

618Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 04 Jan 2021, 13:44

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Videcemo dogodine, da li ce da naprave korak napred, ili im je ovo limit.
I onaj pevac mali dal je QB ili prevara.

619Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 04 Jan 2021, 14:10

SymphonyX

SymphonyX
VIP
VIP

Peyton Manning ::
SymphonyX ::
Slazem se, lose sam se izrazio. Nije sreca, nego sami prodali mec. Ali hocu da kazem da su realno mogli imati 1-2 pobede vise.
To mozes reci za svaki tim, raspali NE je u 4 meca imao drive za pobjedu (Seahawks, Bills, Broncos, Texans). 
Jbg to si sto napravis, druga je stvar sto su najbolji QB tu neprikosnoveni i dobijaju meceve gdje su zavrsnice 50-50.

George Orwell

620Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 04 Jan 2021, 14:27

kb8

kb8
Moderator
Moderator

mardok ::Videcemo dogodine, da li ce da naprave korak napred, ili im je ovo limit.

Prevara, ne moram čekat iduću godinu...

621Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 04 Jan 2021, 14:28

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

mardok ::
Ne mislim da je prevara. Nije Wilson, ali deluje da je dovoljno dobar QB za NFL. Samo ne treba od njega ocekivati da stalno resava utakmice

622Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 04 Jan 2021, 15:06

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Ne mislim da je prevara. Nije Wilson, ali deluje da je dovoljno dobar QB za NFL. Samo ne treba od njega ocekivati da stalno resava utakmice
Pa sta da ocekujem od QBa ako ne da resava utakmice?
Pogotovu nije to Minshew, nego no.1 pik.

623Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 04 Jan 2021, 15:10

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Prvi fakin pick mora biti kandidat za MVP a ne samo da rješava tekme...

A ovaj neće biti ni blizu ni jednog, ni drugog...

624Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 04 Jan 2021, 15:18

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Pa sta da ocekujem od QBa ako ne da resava utakmice?
Pogotovu nije to Minshew, nego no.1 pik.
Rekao sam konstantno da resava, znaci da bude Mahomes.

Ali daleko od toga da nije imao odlicne meceve ove god.

625Arizona Cardinals - Page 25 Empty Re: Arizona Cardinals Pon 04 Jan 2021, 15:18

mardok

mardok
Moderator
Moderator

Vidi imao je 2 godine da se navikne na NFL i sistem, 3.sezona je da pokaze jel zvezda ili prosek.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 25 od 33]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 29 ... 33  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu