dr.dule ::idu oni lagano na 3-0
To idu skoro pa sigurno (osim ak Debela Brada ne iznenadi i sam sebe) al do osvajanja Divizije ne bi rekao...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::idu oni lagano na 3-0
dr.dule ::nego od tri jedina navijaca arizone u evropi , i to tri sa ovog foruma vise nijednog nema. kakav epski promasaj sada kada su pticice dostigle neslucene visine.
Lamar je za ovog pevca izmislio QBa. (neverovatno sta sam sad rekao).Peyton Manning ::I za Lamara, a jos vise za Murray sam mislio da ce biti bustovi..ali ocigledno je evoluirao taj tip QB i sad su najopasniji.
Slazem se, deluje mi sve bolje, a mislio sam da ce biti bust poput JMR.The Bad Man ::Ja se ne bih složio za Mareja. Igra inteligentno i napreduje iz utakmice u utakmicu, od kako je dosao u ligu.
The Bad Man ::Ja se ne bih složio za Mareja. Igra inteligentno i napreduje iz utakmice u utakmicu, od kako je dosao u ligu.
Sto se Lamara tice, i dalje ne mogu da verujem kako se uklopio. Ubeđen sam da bi bio bust u bilo kojoj od preostalih 31 ekipa.
Jako je bitno ko su ti QB treneri i mentori kad uđeš u ligu.
Taj mec je Kingsbury izgubio, nije imalo veze sa srecom.Peyton Manning ::Bilo je i meceva gde nisu imali srece, kao protiv Patsa.
Slazem se, lose sam se izrazio. Nije sreca, nego sami prodali mec. Ali hocu da kazem da su realno mogli imati 1-2 pobede vise.SymphonyX ::Taj mec je Kingsbury izgubio, nije imalo veze sa srecom.Peyton Manning ::Bilo je i meceva gde nisu imali srece, kao protiv Patsa.
Lose odluke i playcalling.
To mozes reci za svaki tim, raspali NE je u 4 meca imao drive za pobjedu (Seahawks, Bills, Broncos, Texans).Peyton Manning ::Slazem se, lose sam se izrazio. Nije sreca, nego sami prodali mec. Ali hocu da kazem da su realno mogli imati 1-2 pobede vise.SymphonyX ::Taj mec je Kingsbury izgubio, nije imalo veze sa srecom.Peyton Manning ::Bilo je i meceva gde nisu imali srece, kao protiv Patsa.
Lose odluke i playcalling.
mardok ::Videcemo dogodine, da li ce da naprave korak napred, ili im je ovo limit.
I onaj pevac mali dal je QB ili prevara.
Ne mislim da je prevara. Nije Wilson, ali deluje da je dovoljno dobar QB za NFL. Samo ne treba od njega ocekivati da stalno resava utakmicemardok ::
Pa sta da ocekujem od QBa ako ne da resava utakmice?Peyton Manning ::Ne mislim da je prevara. Nije Wilson, ali deluje da je dovoljno dobar QB za NFL. Samo ne treba od njega ocekivati da stalno resava utakmicemardok ::
Rekao sam konstantno da resava, znaci da bude Mahomes.mardok ::Pa sta da ocekujem od QBa ako ne da resava utakmice?Peyton Manning ::Ne mislim da je prevara. Nije Wilson, ali deluje da je dovoljno dobar QB za NFL. Samo ne treba od njega ocekivati da stalno resava utakmicemardok ::
Pogotovu nije to Minshew, nego no.1 pik.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu