Spreman kao zapeta puska, jedina dilema koliko "mojih" pikova ce da ostane dok dodjem na red.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
i pass rusheradr.dule ::nikad dovoljno kornerbekova
Shawn Oakman je definicija atleticizma. Tijelo kakvo se ne viđa svaki dan, ali ima dosta rupa u igri.SymphonyX ::Vidio sam da bas i nije najbolji sematski fit,ali taj atleticizam je veliki plus,posebno sto je SPARQ(i z-score) bio(bar za sad,jos je rano za konacnu ocjenu) jako precizan u procjenama kad je u pitanju klasa 2015.Za ove ranije godine nisam gledao,moracu i to da potrazim.Recimo na LB-u najbolje su prosli Kendricks i Anthony koji su imali odlicne rookie sezone.David Johnson takodje vrhunski skor medju trkacima,odmah iza Ameera.Nasao sam i da je JJ Watt imao daleki najveci skor u svojoj draft klasi.
Timovi naravno ozbiljno pristupaju draftu pa uvijek imaju siru sliku gdje se u obzir uzima jos milion stvari,ali meni je ovo jedini nacin kad ne gledam NCAA i ne sprovodim intevjue Seahawksi cesto biraju te SPARQ standout-e.
Cisti atleticizam srecom nikad nece biti jedini nacin da se dominira ligom,ali ovakve stvari pomazu da se prepozna taj top potencijal u tom pogledu.
Cisto gledano kroz SPARQ,13. mjesto medju DE ove klase,a treba uzet u obzir da nisu svi rejtingovani jer je uslov za to da odrade sve drillove na combine-u.Vlado997 ::Shawn Oakman je definicija atleticizma. Tijelo kakvo se ne viđa svaki dan, ali ima dosta rupa u igri.SymphonyX ::Vidio sam da bas i nije najbolji sematski fit,ali taj atleticizam je veliki plus,posebno sto je SPARQ(i z-score) bio(bar za sad,jos je rano za konacnu ocjenu) jako precizan u procjenama kad je u pitanju klasa 2015.Za ove ranije godine nisam gledao,moracu i to da potrazim.Recimo na LB-u najbolje su prosli Kendricks i Anthony koji su imali odlicne rookie sezone.David Johnson takodje vrhunski skor medju trkacima,odmah iza Ameera.Nasao sam i da je JJ Watt imao daleki najveci skor u svojoj draft klasi.
Timovi naravno ozbiljno pristupaju draftu pa uvijek imaju siru sliku gdje se u obzir uzima jos milion stvari,ali meni je ovo jedini nacin kad ne gledam NCAA i ne sprovodim intevjue Seahawksi cesto biraju te SPARQ standout-e.
Cisti atleticizam srecom nikad nece biti jedini nacin da se dominira ligom,ali ovakve stvari pomazu da se prepozna taj top potencijal u tom pogledu.
SymphonyXdr.dule ::ko je selektor za Rodoljube Domoljube?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu