NYG pucali u OT. sto ne uzese onda Okunga ili trejd za Klejdija.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Former Seahawks' OT Russell Okung's 5-year contract with the Denver Broncos contains not one dollar of guaranteed money.
Wild Raven ::Mislim da je clock OK ali umesto pick dole da se automatski dodeljuje top preostali igrač. E sad kako odrediti koji je to igrač...verovatno uzeti neku listu nekog ko se ozbiljno bavi mokovanjem u ovoj sezoni.
mardok ::Wild Raven ::Mislim da je clock OK ali umesto pick dole da se automatski dodeljuje top preostali igrač. E sad kako odrediti koji je to igrač...verovatno uzeti neku listu nekog ko se ozbiljno bavi mokovanjem u ovoj sezoni.
Ili selektorska komisija, ili svako da ostavi po 5 pikova u slucaju da nije tu.
Pa moze kriterijum da bude draft grade sa nfl.com . Samo je pitanje dal neko zeli najboljeg preostalog sveukupno ili na poziciji koja njemu treba. Ako je po poziciji sad treba neko ko zna draft needs svakog od 32 tima i da ima volje time da se bavi.. ja prvi necu Al realno cim nekoga nema dan dva znaci i da ga briga za mock pa tako i poziciju.. treba uvaliti kickera i to je toWild Raven ::Mislim da je clock OK ali umesto pick dole da se automatski dodeljuje top preostali igrač. E sad kako odrediti koji je to igrač...verovatno uzeti neku listu nekog ko se ozbiljno bavi mokovanjem u ovoj sezoni.
tako je po nepisanom pravilu i pre bilo. I ove god je par ljudi korektno poslalo da nece biti taj dan i koga biraju... i to je sasvim ok ovo je igra pre svega ne treba ljudi da budu tu 24/7 al kad nekoga nema 2,3...7 dana a sam zna da mu je visoka pozicija na draftu onda i ne zeli da igra..mardok ::ili svako da ostavi po 5 pikova ako nije tu
tako je po nepisanom pravilu i pre bilo. I ove god je par ljudi korektno poslalo da nece biti taj dan i koga biraju... i to je sasvim ok ovo je igra pre svega ne treba ljudi da budu tu 24/7 al kad nekoga nema 2,3...7 dana a sam zna da mu je visoka pozicija na draftu onda i ne zeli da igra..
Imaš sve slikice na prvoj stranici.Mean_Machine ::Kako se namešta post da izgleda fensi ili da ostavim komesarima da srede?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu